Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, iunie 11, 2013

Mastile Montagne Jeunesse- rasfat pentru ten

Trebuie neparat sa va vorbesc despre ultima mea descoperire in materie de ingrijire faciala si anume mastile Montagne Jeunesse. Acestea se gasesc intr-o mare varietate, in functie de nevoile fiecarui ten! Eu incercat masca de fata cu aleo vera si ceai verde si iata ce am remarcat:

 • in primul rand trebuie sa precizez ca este o doza unica, daca pot spune asa, deoarece se foloseste pentru o singura aplicare. 
 • se aplica masca de bumbac imbibata generos pe fata asemenea pozei de pe ambalaj (puteti sa o observati mai jos si pe tenul meu). Se astepta 5-10 minute, timp in care masca patrunde in piele - este de preferat sa clatiti tenul cu apa calda inainte pentru a deschie porii- 
 • dupa acest interval de timp se indeparteaza masca si se maseaza tenul cu surplusul ramas dupa care se clateste cu apa rece.
 • efectul instant pe care l-am observat a fost de ten foarte curat, pori minimalizati, efectiv a fost un refresh instant, senzatie pe care o intalnesc mai rar la o masca din comert. De asemenea, tenul meu a aratat extrem de bine si a doua zi, porii fiind invizibili. 
 • am observat prezenta acidului citic care ar putea fi considerat iritant insa eu am tenul sensibil, se inroseste usor si nu a prezentat absolut nicio reactie la acest ingredient. 
 • abia astept sa repet experinta placuta cu o alta masca Montagne Jeunesse deoarece efectul este vizibil iar pretul foarte mic- intre 8 si 10 lei- in supermarket (Carrefour, Auchan, Cora, Mega Image, Real).

De asemena, am si o mica surpriza pentru una din cititoarele mele! Aveti sansa de a castiga doua masti la alegere din cele prezentate in poza de grup- cu exceptia celei cu aloe pe care am folosit-o deja!
Ce trebuie sa faceti??
 •  Să mă urmăriți prin GFC*
 •  Să dați like paginilor Montagne Jeunesse & Ionny's World*;
 •  Să dați share acestui giveaway pe facebook (optional)
 •  Perioada: 11.6.2013-25.6.2013
 •  Castigatoarea va fi aleasa random

Astept cu nerabadare sa imi spuneti care este masca voastra preferata Montagne Jeunesse deoarece vreau sa incerc cat mai multe! Pupici:*

marți, iunie 04, 2013

Machiaje deosebite pentru persoane deosebite!

      Dragele mele, iata cum m-am relaxat eu in weekendurile ce au trecut...am avut cliente deosebite la machiaj, o parte s-au lasat 100% pe mana mea pe cand altele mi-au oferit cateva indicatii cu privire la stilul de machiaj si la paleta de culori. Ele s-au lasat cu mare drag pozate, majoritatea before&after pentru a va prezenta si voua creatiile mele, mici inspiratii pentru orice ocazie importanta din viata voastra! Astept sa imi spuneti ce parere aveti! Pupici:*

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena