Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, decembrie 18, 2012

Tangle Teezer

     Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs care mi-e tare drag, si anume peria de par Tangle Teezer. Acest instrument pentru piptanat a fost inventat de Shaun P, este din plastic, are perii moi si flexibili de dimensiuni variate. Eu am parul destul de dificil si greu de pieptanat. Fiind ondulat, aceasta operatiune o fac doar pe parul ud, dupa baie. Stiu ca parul ud este mai fragil insa dupa ce aplic balsam sau masca, acesta se descurca mult mau usor. 

     De cand am inceput sa folosesc aceasta perie de par, piptanatul a devit o mare placere pentru mine. S-a transformat dintr-o operatiune horror si plina de suferinta intr-una foarte relaxanta pentru ca scalpul meu are parte de un masaj foarte placut. Imi place in primul rand forma sa care o face foarte usor de folosit si tinut in mana- se pliaza perfect-. M-a uimit ca, desi perii sunt din plastic, nu sunt absolut deloc rigizi ci foarte flexibili.  Marimea lor variata ajuta la descalcirea foarte rapida a parului. Un alt aspect care imi place la nebunie este masajul capilar de care am parte la fiecare pieptanare. Cele care au incercat-o stiu cat de placut poate fi!!  Nu in ultimul rand, aceasta perie se curata dintr-o miscare, fara a trage sau a distruge perii.

                                      Imi place le nebunie si o recomand cu mare drag tuturor! Se gaseste aici intr-o varietate foarte mare de culori si modele la pretul de 50 de lei (reducere de la 70).

Voi ati incercat acest produs? Ce impresie v-a lasat?

6 comentarii:

Laura M spunea...

eu o ador pe a mea :X

Anonim spunea...

o am si tare bine ma inteleg cu ea :)

Ionny spunea...

nu ai cum sa nu :x

Ionny spunea...

ma bucur ca imi impartasesti parerea :D

mihaela pojogu spunea...

unii nu o plac, insa eu fac parte din cei care o foloseste cu placere! :)

Milena spunea...

nu am incercat-o, dar tare imi doresc. am trecut-o pe lista "de cumparat cand am bani" :))) 

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena