Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, decembrie 10, 2012

Igiena in machiaj -bureteii-


 M-am gândit să scriu acest articol în urma vizitei făcută la salonul Lucianei Sasu din Iași. Probabil că multe din voi îi cunoașteți munca de pe facebook. Pentru cele care nu o știu, Luciana este makeup artist și profesor (ține cursuri de machiaj) ce lucrează în tehnica acuarelei și a creionului, o tehnică pe care îmi doresc de mult timp să o învăț și eu dar va veni și vremea ei cândva. Atelierul ei de machiaj este absolut superb, m-a impresionat enorm cum a pus accent pe toate detaliile, draperii romatice, candelabru, lumini și o mulțime de produse geniale la care îmi permit momentan doar să visez! Majoritatea brandurilor pe care le folosește sunt de la Makeup Atelier, Makeup Forever, Mac și am avut ocazia de a testa produse pe care îmi era și teamă să le ating. Am fost foarte curioasă cu ce aplică fondul de ten și mi-a arătat atât pensulele folosite cât și minunații bureței. Pot să vă spun că de când am început să îi folosesc, fondul de ten arată minunat pe față. Pentru că igiena în machiaj este extrem de importantă, Luciana recomandă spălarea acestora imediat după folosire și aruncarea lor după mai multe utilizări. Sunt șampoane speciale pentru curățat așa că nu este o procedură foarte complicată. Burețeii nu conțin latex și sunt extrem de ușor de folosit. Pentru a nu absorbi mult produs, buretele trebuie udat bine și stors. Apreciez faptul că mai sunt și persoane care pun preț pe sănătate atunci când vine vorba de machiaj. Pensule curate, aplicatoare de mascara de unică folosință, bureței, mâini curate..doar așa putem preveni răspândirea bacteriilor! 

  Și pentru că trebuie neaprat să vedeți și voi minunile acestor bureteti, Luciana s-a gândit să le ofere și cititoarelor mele pentru a-i încerca.  •  Să mă urmăriți prin GFC*
  •  Să dați like paginilor Luciana Sasu & Ionny's World*
  •  Să completați formularul de înscriere*
  •  Să dați share acestui giveaway pe facebook (optional). 

Vor fi 4 premii a câte un set de bureței! Aveți timp să vă înscrieți până pe 20 decembrie:*


8 comentarii:

janeta_20072001 spunea...

Multumim

Chocolate22 spunea...

Eu chiar sunt tentata sa-i incerc. Dau share mai tarziu, nu va aparea link-ul in inscriere. Iar like paginilor am dat acum multa vreme. 

Nicoleta Ciocoiu spunea...

multumim pentru concurs ,    sunt trecuti ep lista de cumparaturi ,miar place sa ai castig  .

Adelina Tomescu spunea...

Luciana e o adevarata artista. Am avut onoarea sa fac si eu cursul in Timisoara cu o colega si prietena a Lucianei, Oxana.  Produsele cu care lucreaza ele sunt de vis! :X

Ionny spunea...

Si eu imi doresc sa fac cursul cu Luciana insa va veni si vremea lui:D 

Ionny spunea...

ok, np:P

RaLDiaconescu spunea...

Eu i-am castiGat acum cateva luni tot la tin pe blog :-) cum eu nu ma pricep sa ii folosesc, mi-au fost de ajutor atunci cand mi-am machiat surioara si prietenele :-)

OanaCatalina spunea...

Buna, Ioana, cine a castigat bureteii?

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena