Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, noiembrie 22, 2012

Review: Keratina lichida Anian & Black Friday pe Triodeluxe

    Iată că a venit vremea să vă prezint un produs extrem de mediatizat, lăudat și folosit în blogosfera românească. Bineînțeles că tentația a fost mare așa că a trebuit să îl încerc și eu: este vorba bineînțeles despre Keratina lichidă de la Anian. Poza este făcută la începutul folosirii acestui produs, acum mai am foarte puțin. Am să încep cu câteva caracteristici generale apoi vă voi spune părerea mea!
  • Conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat.
  • Previne si combate caderea parului:
  • - Reface parul deteriorat
  • -Previne si combate matreata
  • Este o soluţie complexă de tratament şi ingrijire cu efect garantat dacă se aplică periodic şi în mod corect.
  • Acţiunea Keratinei Lichide ANIAN revitalizează strălucirea mătăsoasă, naturală a părului, revigorându-l şi dându-i volum, astfel încât să arate radios şi sănătos.
  • Instrucţiuni de folosire: Uscaţi părul cu prosopul după ce a fost spălat şi dat cu balsam. Aplicaţi ANIAN Keratină Lichidă, apoi masaţi uşor şi pieptănaţi.
  • IMPORTANT: Uscaţi uşor cu uscătorul de păr căldura fiind necesară pentru fixarea ingredientelor active pe păr. Coafaţi ca de obicei.
 Am folosit acest produs timp de câteva luni și am remarcat următoarele aspecte: vârfurile au fost mult mai sănătoase, astfel încât am mai bine de jumătate de an de când nu mi-am tuns părul și arată ok, buclele mi-au stat mult mai definite fără a mai fi nevoie să folosesc spumă, ambalajul este extrem de practic, se dozează foarte bine pe lungimea firului de păr. Nu am mătreață așa că nu am cum să mă pronunț cu privire la tratarea acesteia. Uneori aveam impresia că usucă puțin părul și este foarte probabil că acest aspect să se datoreze conținutului de alcool din compoziție. Un alt aspect care nu m-a prea încântat este mirosul care mi se pare cam puternic și înecăcios însă din fericire nu persita!  
 În concluzie, este un produs ok, care merită încercat. Dacă s-ar putea forumula astfel încât să nu mai fie necesar alcoolul, cred că ar fi un produs nelipsit pentru mine însă eu am părul cam uscat și pe termen lung este posibil să sufere. 
 Cantitatea este este de 250 ml și se consumă extrem de greu iar prețul este de 40 de lei. 
  
 Tocmai ce am aflat că mâine, 23 noiembrie 2012 Black Friday aduce o serice de reduceri colosale pe site-ul unde se comercializează acest produs: www.triodeluxe.ro  


  Am făcut și un mic wishlist cu produsele pe care mi le doresc: 
 1. Bifazic hidronutritiv 
 2. Bifazic hidroreparator 
 3. Samon purifiant pentru păr gras 
 4. Masca fără clătire cu extract de secreție de melc pe care am mai avut-o și pe care o ador!!!

Voi ați încercat keratina lichidă? Ce impresie v-a lăsat? De asemenea, sunt foarte curioasă ce produse vă doriți de pe site-ul triodeluxe!

Pupici:* 

4 comentarii:

Miruna Ana-Maria spunea...

 eu nu am incercat-o,dar cu siguranta voi profita de oferta Black Friday!

ilda ilie spunea...

Nu am incercat-o insa sunt convinsa ca este buna! Am incredere in opinia ta, am citit multe alte review-uri pozitive despre ea, am incercat (datorita Simonei de la Vintage Look) un sampon si o masca de par Anian care chiar mi-au placut!
Pupicei, Ionny!

Ionny spunea...

Si eu mi-am mai comandat acum niste produse de la Anian! Chiar imi place mult de tot acest brand iar preturile sunt foarte accesibile!

Ionny spunea...

Ti-o recomand!

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena