Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, octombrie 22, 2012

Review: Liz Earle Cream Blush Coral

    A venit vremea pentru un nou review și cum să încep mai bine decât cu un produs de care sunt efectiv îndrăgostită!! Este vorba despre primul meu blush sub formă cremoasă care este de la un brand pe care eu îl ador și anume Liz Earle.
    Ce credeam eu a fi blush cremă și ce este de fapt consitue o enormă diferență. Mult timp nu am fost absolt deloc tentată de acest gen de produs. Îmi imaginam o chestie lipicioasă care arată pe față ușor lucios. Văzând că acest tip de produs este atât de lăudat, m-am gândit că ar fi cazul să intru și eu în rând cu lumea și nu regret deloc decizia.
     În primul rând blushul cremă are o consistență cremoasă ce-i drept însă conține și o cantitate remarcabilă de pudră astfel încât, în contact cu pielea, capătă un aspect extraordinar, nici lucios, lipcios și nicidecum prăfos. Culoarea este divină, preferata mea fără doar și poate: CORAI. Sunt foarte mulțumită de rezistența sa, e mult mai mare decât a unui blush pudră (~8 ore). Ce m-a suprins nu foarte plăcut este cantitatea de doar 2 gr. Este foarte micuț însă practic și ușor de transportat. Ambalajul este foarte profi și rezistent, prevăzut cu o oglinjoară.  
    Acest blush l-am folosit cu mare drag și pentru machiajul de mireasă. Fiind o culoare destul de prezentă în ținuta mea (pantofi, buchet) acest blush corai a venit la fix. Mi-a plăcut enorm aspectul natural, suav pe care l-a conferit machiajului (în ultimele două poze se poate observa mai bine).
    Pentru aplicare mă folosesc de degete: foarte rapid, simplu și de efect! 
Acest produs se găsește într-o mare varietate de nuanțe pe site-ul oficial Liz Earle și costă 16.5 lire.

Eu îl ador și cu siguranță blush-urile cremă vor fi nelipsite din trusa mea de machiaj!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena