Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, octombrie 15, 2012

I'm back! After wedding impressions!

      Am reveeeeeeeniiiittttttttt!!!! Mi-a fost tare dor de voi, de blog, de comentarii, de testat cosmetice și de încercat look-uri și oje noi! În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru mesajele frumoase, gândurile bune și energia pozitivă. M-am bucurat să văd că sunteți curioase cum a decurs nunta și acum că totul s-a liniștit, putem discuta în voie;)).

      În primul rând vreau să vă spun că săptămâna dinaintea nunții a fost cumplită, groaznică, horror. Atâta stres și agitație nu credeam că voi întâlnit în viața mea! Multe lucruri trebuiesc făcute chiar pe ultima sută de metri, altele au fost lăsate din lipsă de timp și tot așa. Cert e că eram atât de stresată și obosită încât mă certam groaznic cu logodnicul meu. Ba chiar cu o seară înainte de nuntă repetăm de zor valsul, făceam curat în casă în loc să dormim sau să ne relaxăm. Trecând peste săptămâna agitată, am ajuns și în ziua nunții care vă spun cu părere de rău că a trecut că și cum ar fi fost doar un vis:(..un vis frumos din fericire. Spre marea mea bucurie a fost o zi plină de soare, cu temperaturi de vară, exact așa cum îmi doream. Prima activitate a fost machiajul pe care l-am executat eu singurică, în compania fotografului meu Octavian Barnea și puțin în compania viitorului soț care a suferit și el mici modificări (fond de ten și pudră). Ne-a plăcut să ne jucăm cu pensulele astfel încât am întârziat jumătate de oră la coafor (shame on me!!!) însă dragul meu stilist Dudu a fost înțelegător și m-a iertat (sper:D) doar că am ajuns aproape la fix la starea civilă. Chiar regret că nu am ajuns mai devreme să petrec mai mult timp cu familia și prietenii care au venit în număr foarte mare. După starea civilă am fost iar la Dudu care mi-a schimbat puțin coafura și mi-a pus voalul. Sincer, încă nu i-am mulțumit îndeajuns...mi-a depășit toate așteptările! Mi-am dorit bucle nici foarte definite, nici foarte lejere. Pentru starea civilă am vrut o coafură puțin mai retro, cu un trandafir în păr, iar ca mireasă mi-am dorită să fiu mai boemă, mai inocentă. Eu cred că Dudu a reușit să evidențieze exact ceea ce visam! Cununia religioasă a trecut ca un vis, am fost mai mult atentă la poze și nu prea am simțit-o:)) Emoții nu am avut absolut deloc pe tot parcursul zilei, am fost foarte relaxată și veselă și am încercat să trăiesc fiecare moment din plin. Petrecerea s-a desfășurat ok, fără probleme, managementul restaurantului Casablanca a fost ireproșabil! Servirea extraordinară, mâncarea delicioasă, aranjamentele frumoase, atmosfera caldă și primitoare, exact așa cum mă așteptam să fie.Valsul cred că a ieșit bine, aștept să văd filmarea! Am avut și o surpriză pentru invitați, la întoarcerea de la "furat" am fost "escortată" de o fanfară care m-a adus pe o melodie de coridă. A cântat aproximativ jumătate de oră, timp în care toată lumea dansa și era foarte încântată. Chiar acest moment a fost extrem de apreciat de toți invitații. Din partea restaurantului am avut și noi (mai mult Codrin) o surpriză și anume o cadână:P. Aruncarea buchetului a avut loc pe această  melodie, am făcut puțin show să zic așa iar jartiera a fost scoasă pe această  piesă.

     Știu că sunteți curioase așa că vă las și câteva poze:P Sunt făcute de frățiorul meu, cele de la fotograf le voi primi în câteva săptămâni dar promit să vi le arăt când le voi avea. 


      Încă nu realizez că a trecut, două zile am fost în depresie după nuntă... nu îmi venea să cred că nu mai sunt mireasă, că pregătirile mele de un an s-au terminat, că evenimentul cel mai important din viața mea s-a încheiat! Acum mi-am mai revenit și încerc să mă obișnuiesc cu noul statut de "doamnă" și cu noul nume de familie.

      De acum, promit să fiu consecventă și să știți că am o mulțime de produse super pe care abia aștept să vi le arăt! 

Pupiciiiii :*:*:*:*:*:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena