Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, octombrie 27, 2012

Autumn Lovely Scent: Guerlain La petite robe noire


    M-am indragostittttttttt!!! Cu mână pe inimă vă spun că sunt foarte pretențioasă la parfumuri...nimic nu mă satisface pe deplin:)). Mi-am promis că de acum înainte nu mai dau banii pe parfumuri ieftine și în cantități industriale. Mai bine investesc într-o esență divină care să strige IOANA atunci când este simțit de cineva. Mereu când sunt într-un magazin de parfumuri mă pierd în marea de arome și sfârșesc prin a pleca fără niciun favorit. Mi se pare că toate sunt ori prea banale, prea dulci, prea grețoase sau prea fresh. Ei bine, astăzi întâmplarea a făcut să pun mâna pe sticluța cu design inedit și să mă îndrăgostesc. După cum v-ați dat seama deja, este vorba de "La petite robe noire" de la Guerlain. Nu este un parfum fresh, cu note plictisitoare de citrice și nicidecum dulce și grețos. Este un parfum pudrat, atât de special încât nu-mi găsesc cuvintele pentru a-l descrie. Cred că se potrivește foarte bine în sezonul rece, fiind o aromă misterioasă, oarecum nocturnă aș putea spune. Îmi imaginez purtând acest parfum într-o după-amiază târzie de toamnă, la o plimbare romantică prin frunzele colorate alături de soțul meu, urmată de o ședere relaxantă la o cafenea chic, cu muzică veche. 

     O să vă prezint notele poate îl veți descoperi astfel: 
  
    Inspirat de eleganța și eternitatea micuței rochii negre, parfumul emană chic-ul și grația pariziană. Se deschide cu note jucăușe și spumoase de cireșe negre, bergamotă, fructe de pădure  și migdale. În inima parfumului se simte trandafirul turcesc și bulgar, dezvăluindu-se mai apoi cu note de lemn dulce și ceai negru afumat. Baza este scăldată de anason, fasole tonka, vanilie, iris și patchouli
  În concluzie, iubesc acest parfum, de mult nu m-am mai îndrăgostit așa:)). Vă dați seama că mi-l doresc nespus și abia aștept momentul potrivit pentru a mi-l face cadou.  

 Sunt din calea afară de curioasă dacă l-ați testat și mai ales dacă vă place!!! 

1 comentarii:

magdaege spunea...

eu am pulverizat acest parfum pe cateva bucati de material, pe care mai apoi le-am pus in etui si ori de cate ori scot ohelarii de soare din el si ii pun pe nas ,simt acel "Le petit robe noire", de care m-am indragostit.Este senzational mirosul pe care il lasa pe orice ar fii ,incat nu rezist tentatiei de a mi-l cumpara.

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena