Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, septembrie 07, 2012

Review: Liz Earle Sheer Skin Tint

    Iată că am revenit cu un nou review la un produs care mi-e tare drag și pe care l-am folosit foarte des vara aceasta. Este vorba despre Liz Earle Sheer Skin Tint. Până acum nu m-a dezamăgit niciun produs al acestui brand și tind să cred că nici nu se va întâmpla prea curând acest lucru. 
  
    Inițial nu am fost prea încântată de acest produs, poate pentru că mă așteptam la o acoperire mai mare. Ei bine, dacă aveți nevoie de camuflaj, nu vă recomand acest produs. Are o acoperire foarte mică, mai mică decât un BB Cream. Însă știți foarte bine că eu nu am nevoie de o acoperire prea mare decât în anumite zile ale lunii, așa că mi s-a potrivit perfect. L-am folosit în combinație cu pudra pulbere de la Benecos. Această pudră mi se pare că încarcă groaznic tenul în combinație cu un fond de ten cu acoperire mare însă aplicată peste Skin Tint a devenit perfectă. Aspectul natural, sănătos este incredibil. Nuanța tenului devine uniformă, însă foarte naturală, că și cum nici nu aș fi folosit vreun produs pentru acoperire. Se poate aplica foarte bine cu degetele, ca pe o cremă. Are spf 15 și în combinație cu o cremă de față cu spf este ideal! Ce m-a surprins în mod plăcut este că tenul nu lucește. Și când zic asta, vorbesc foarte serios. Adică după 10 ore, nici măcar o urmă de luciu. Stă la locul lui mai ceva ca un fond de ten cu acoperire mare. Ador să îl folosesc când merg la serviciu deoarece fiind foarte activă, nu stau mereu să mă preocup de aspctul tenului meu: dacă s-a întins fondul de ten, dacă îmi lucește fața, dacă s-a strâns în liniile fine, etc.  
  
 Recomand acest produs pentru un ten fără probleme, dacă doriți un aspect radiant, sănătos!  P.S. Am uitat să precizez că are un miros cam ciudat care inițial nu-mi plăcea deloc. Cu timpul m-am obișnuit cu el. 

 Aștept și părerile voastre cu privire la acest produs, dacă l-ați încercat sau dacă v-ar tenta și mai ales, ce produs Liz Earle îmi recomandați! 
  
 Pupici:* 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena