Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, august 09, 2012

Review: Wella System Proffessional

   Astăzi am să vă vorbesc despre produsele mele preferate pentru îngrijirea părului de la Wella. Încep prin a vă spune că părul meu nu este vopsit, am firul șubtire și fin, ondulat, se îngrașă la aproximativ trei zile și tinde să fie uscat la capete. 
  
   Produsele pe care le-am încercat eu fac parte din gama System Proffessional și se adresează părului normal până la uscat. 
Linia SP Hydrate conţine formula specială Active Moisture Complex, ce conferă părului o hidratare de durată şi o protecţie activă împotriva uscării. Substanţele active din formulă sunt Glicerina, D-Panthenol, Glucoza, Fructoza.
SP Hydrate Shampoo
  • Hidratează eficient părul uscat
  • Spălare cu efect hidratant pentru părul normal spre uscat
  • Conferă hidratare în mod eficient, fără a încărca
  • Hidratarea este de lungă durată
    Îmi place foarte mult acest șampon deoarece curăță foarte bine scalpul  însă nu usucă absolut deloc părul, ci îl lasă foarte moale. Are un miros superb și un ambalaj foarte practic. Nu mi-a provocat reacții adverse iar părul se menține ok cam 3-4 zile. Din punctul meu de vedere face tot ce promite!


SP Hydrate Conditioner
  • Hidratare pentru părul normal până la uscat      
  • Hidratare eficientă  
  • Protejează împotriva uscării     
  • Părul se simte imediat mai mătăsos 
   Balsamul mirose la fel de frumos  ca șamponul și descurcă atât de bine firul de păr încât nici nu mai este nevoie de perie. Având părul mai creț se incalceste foarte repede însă balsmaul de la Wella reușește să mi-l descâlcească insant! Nu mi-l îmbâcsește absolut deloc iar părul nu se îngrășă mai repede decât de obicei. Îmi place la nebunie acest produs! 
 Ați încercat produse de la Wella? Sunt curioasă de experiența voastră cu ele! 
 Vă recomand să dați like paginii de facebook Wella România pentru a fi la curent cu toate noutățile! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena