Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, august 07, 2012

Rasfat corporal cu aroma de tei de la Provence Sante

     Citeam într-un timp pe bloguri despre o minunăție de cremă cu aromă de tei așa că mare mi-a fost dorința de a o testa.  În primul rând eu am o pasiune pentru cremele de corp. Având pielea uscată, folosesc constant produse pentru îngrijirea corporală și consider că niciodată nu am suficiente.  
    Aceasta este o cremă foarte potrivită pentru vară! În primul rând miroase divin a tei. Și îmi place că mirosul nu este unul greoi, grețos ci unul foarte delicat. De ce spuneam că este foarte potrivită pentru vară? Pentru că are o textură ușoară, non-grasă ce se absorbe instant în piele. Deși în recipient nu curge, deci teroetic ar trebui să fie mai densă, când o aplic este destul de apoasă. La picioarele mele uscate nu face față dar pentru acea zonă am alte produse pe care le folosesc. Pe aceasta îmi place să o aplic în special pe brațe și decolteu pentru că mă învăluie în aroma sublimă! Conține ulei de alune de pădure despre care am citit că ar avea proprieteti de regenerare a pielii și ulei din germeni de greu bogat în vitamina E. Recipientul este dintr-o sticlă foarte groasă având 250 ml. Eu sunt înnebunită după ambalaje iar acesta chiar îmi place extrem de mult. Vă recomand crema dacă vă doriți un produs fără coloranți artificiali, parabeni sau alte substanțe nocive. Știu că majoritatea femeilor preferă cremele de corp ușoare care nu lasă peliculă grasă iar aroma de tei este pur și simplu sublimă. Chiar din copilărie îmi doream un parfum care să miroase așa. Prețul său este de 70 de lei și o puteți găsi pe site-ul oficial Petite Provence


 Sunt foarte curioasă ce produse Petite Provence ați încercat. În urma acestei experiențe plăcute chiar îmi doresc să mai folosesc și altele! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena