Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, august 18, 2012

NYX Cosmetics Wishlist

    Cred că deja suneti la curent cu surpriza pe care MKS, site-ul meu preferat de produse cosmetice de make-up a dezvăluit-o ieri: produsele marca NYX sunt din nou disponibile iar odată cu lansarea lor, sunt și prețuri promoționale! Pentru cine nu știe, Makeup-Shop a adus pentru prima dată acest brand minunat în România acum 3 ani. Pe atunci prețurile erau mai mici și se crease o isterie în jurul lor. Pentru mine Nyx are o semnificație aparte și cu siguranță va rămâne mereu în sufletul meu indiferent de politică, de prețuri sau de produsele lansate. Datorită acestui brand am început eu să iubesc make-up-ul, am perseverat în arta machiajului și am ajuns chiar să machiez alte persoane. Prima mea trusă de farduri a fost Nyx, mai exact Versus iar primul ruj a fost Thalia. Îmi amintesc că îmi era frică să le folosesc pentru a nu le strica forma. Apoi a urmat paleta S101 pe care am adorat-o și încă o mai ador, S104, un fel de paletă de 120 de culori a Nyx-ului. Nu are chiar 120 însă are absolut tot ce ai nevoie pentru un machiaj. Le am și acum și le folosesc cu mare drag. Sunt pigmentate, rezistă, ambalajele sunt rezistente...love them. Dacă ar fi să aruncații un ochi în trusa mea de cosmetice, ați vedea multe Nyx-uri. Farduri, trusă de sprâncene, rujuri, gloss-uri, bază de machiaj, oje, blush, iluminator.. pe toate le iubesc!!! Bineînțeles că niciodată nu îmi voi permite chiar tot ce îmi doresc de la Nyx, așa că un wishlist voi avea mereu! Iată ce mi-a făcut cu ochiul de pe site-ul MKS: 

 Îmi doresc nuanța Istambul sau Antwerp..nu m-am hotărât încă. Mi-ar plăcea să îl port la nuntă însă nu știu ce nuanță m-ar avantaja mai bine. Voi ce ziceți? 


 Tocmai ce mi s-a terminat pudra mea preferată de la Yves Rocher și sunt tare curioasă cum este aceasta. Cred că mi s-ar potrivi Transparent Beige, voi ce ziceți? 

 Deși am muuulte farduri, nuanțele neutre sunt preferatele mele. Visez de mult timp la această paletă! 
Un produs mega lăudat încât nu am cum să nu mi-l doresc. Nuanța Rose Petal îmi face cu ochiul:P 
O iubesc în tăcere de vreo 3 ani însă mereu m-am autoconvins că nu îmi trebuie..dar îmi trebuie:))) 


 Acesta este wishlist-ul meu... iată și câteva produse Nyx pe care le consider must-have pentru orice iubitoare de machiaje! 
  
 Nyx Megashine Lipgloss - ați tot văzut pe blogul meu gloss-uri megashine. Sunt fără doar și poate glossurile mele preferate. Câteva swatch-uri aici. 

 Nyx S104 - v-am zis mai sus de ce trebuie să o aveți!  E SUPERBĂ!!! 


Nyx Concealer in a jar -  eu îl am de 3 ani și tot nu l-am terminat:)) Love it!!! 

Nyx Round Lipstick -  perfect! Atât pot să zic! 


Nyx Jumbo pencil -  aplicat peste primer, este o bază ideală! 


 Voi sunteți la fel de îndrăgostite de acest brand ca și mine?:D Ce părere aveți despre wishlist-ul meu și mai ales voi ce vă doriți?  

1 comentarii:

Andreea spunea...

as dori eu sa o achizitionez, daca o mai ai

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena