Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, august 19, 2012

Kiss My Sass Eyeshadow & Eye Primer

 Am revenit cu câteva swatch-uri la pigmenții Kiss My Sass. Am ales trei nuanțe dulci ca niște bombonele, Purple Poppy, Firestarter și Beach Sand, primele două fiind în varianta tester, adică mai puțin produs în recipient deoarece sunt culori puternice pe care nu le folosesc prea des:) 

   De asemenea, mi-am dorit tare mult să încerc și primerul pentru ochi. Este un produs pe bază de silicon care împiedică strângerea fardurilor în pliuri și intensifică culoarea. În recipient este alb mat însă odată aplicat devine semitransparent. Mi se pare un produs bun, după ce l-am folosit fardurile nu s-au strâns deloc în pliuri:) Are 10 gr iar prețul său este de 8$. Se găsește și în gramaj mai mic, de 5 gr la 4,5$. 

  Ingredente: cyclopentasiloxane, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, dimethicone, beeswax, mica, titanium dioxide, magnesium stearate, silicon dioxide.  Am văzut că pe site au apărut noi lip tint-uri pe care abia aștept să le testez! Oare cu culori să aleg? De asemenea, îs curioasă ce nuanțe de farduri  vă plac mai mult.. eu sunt în până de idei. La ce v-ar plăcea să vedeți swatch? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena