Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, iulie 31, 2012

Preferatele lunii IULIE

    Timpul trece prea repede! De fiecare dată când postez preferatele lunii îmi dau seama că s-au mai scurs 30-31 de zile cu o rapiditate inimaginabilă. Când am postat luna trecută eram cu moralul la pământ. Abia mă mutasem(singură!!!), îmi pierdusem toate hainele, cu părinții nu eram în relații prea bune, eram proaspăt absolventă dar și șomeră în același timp! Acum lucururile s-au mai așezat: am remediat relațiile familiale, logodnicul meu s-a mutat cu mine, m-am obișnuit cu casa nouă, am un job care mi-e tare drag, hăinuțele s-au mai înmulțit! Da, timpul le rezolvă pe toate însă numai dacă facem ceva în sensul ăsta!  
  
     În iulie m-am răsfățat atât cu produse noi primite sau achiziționate, dar și cu produse mai vechi pe care le utilizez constant. Bineînțeles, am folosit mult mai multe însă acestea au fost mai speciale. 

  1. 1. Mario Bădescu scrub cu migdale și miere- este foarte blând și ador mirosul amărui de migdale (review curând). 
  2. 2. Tuș Essence London Baby- este maroniu și perfect pentru zi. După cum v-am mai zis, tușurile Essence sunt extraordinare. Dacă doriți review detaliat să îmi spuneți vă rog! 
  3. 3. Liz Earle Sheer Tint- este un fel de BB Cream. Are o acoperire destul de mică însă uniformizează nuanța tenului și nu provoacă luciu. Este fix ce am eu nevoie zi de zi! 
  4. 4. Paleta Storm de la Sleek-nude-uri sidefate, my love! Nu știu dacă ați observat însă nu mai am nicio paletă nouă de la Sleek. Asta pentru că variantele noi fără striații nu mă tentează deloc! De asemenea am destul de multe și nu le folosesc foarte des.  
  5. 5. Pudra Affinitone de la Maybelline- mai am extrem de puțin din ea, însă este foarte foarte bună, v-o recomand! 
  6. 6. Deodorant Yves Rocher cu aromă de lavandă- protejează foarte bine și miroase divin! (iubesc lavanda!) 
  7. 7. Mascara 360" de la Yves Rocher- o nouă descoperire care m-a uimit! Este foarte bun acest produs și cred că merită un review detaliat! 
  8. 8. Body Butter de la Greenland- review aici. 
  9. 9. Farduri minerale Kiss My Sass- culori adorabile, rezistență ok, love them:X 

Cam astea au fost preferatele lunii iulie. Sper că postarea de august să fie plină de entuziasm la fel ca aceasta! 
  
 Aștept să îmi spuneți ce ați folosit mai des luna trecută și dacă avem aceleași preferate! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena