Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, iulie 16, 2012

Fondul de ten ideal: Ecco Bella Flower Color    Astăzi am să vă prezint cea mai recentă iubire în materie de fonduri de ten. M-am îndrăgostit atât de tare de fondul de ten Ecco Bella încât am început să stresez lumea din jurul meu. Pot să afirm cu voce tare, ADOR ACEST FOND DE TEN!!!  

Iată și motivele:  
  • în primul rând, aspectul cel mai important care trebuie luat în considerare la un fond de ten este gradul de acoperire și cum arată pe față- orice altă caracteristică pozitivă pălește în față acestui considerent. Ei bine, eu aș putea cu ușurință să îl asemăn cu Mac, cam în proporție de 80% (Mac are o acoperire puțin mai mare.) Deci, are o acoperire potrivită, nu încarcă tenul, nu conferă aspect de mască, se simte incredibil de lejer și soft; (se aplică cel mai bine cu o pensulă, eu folosesc Sigma F80. Diferența este destul de mare între pensulă și degete)
  • al doilea aspect super important îl reprezintă gradul de rezistențădacă fondul de ten acoperă bine însă nu rezistă ok, e oarecum inutil- Așadar, rezistă cu brio întreaga zi (în combinație cu o pudră, evident; nu pot concepe fondul de ten fără pudră la fel cum nu pot concepe pasta de dinți fără periuță, că să mă înțelegeți) tenul nu lucește, deci a trecut cu brio și testul rezistenței; 
  • ok, arată bine pe față și rezistă întreaga zi, însă are ingredientele necesare utilizării zilnice? După cum bine știți, fondurile de ten cu o acoperire mare, cele folosite de make-up artiști în general, nu sunt recomandate pentru utilizarea zilnică datorită ingredientelor puternice care blochează porii sau îmbătrânesc tenul. După cum îi spune și numele, acesta este un fond de ten organic, deci conține ingrediente naturale, certificate, primul fiind gelul de aloe vera bio. Nu conține iritanți (din ce am putut desluși din lista de ingrediente), ba din contră, o mulțime de ingrediente benefice tenului, printre care și vitaminele A și E. (este aprobat chiar și de medici!)  
  • ce îmi mai place? Are Spf atât împotriva UVA cât și UVB, nu foarte mare ce-i drept însă cred că în combinație cu o cremă cu Spf este ideal!  
  • ambalajul e adorabil, un tubuleț foarte igienic și drăgălaș. Fiind la tub, fondul de ten poate fi folosit cu mare ușurință! Pare atât de mic încât ai impresia că are 10 ml, însă are 30, le fel ca oricare altul. Spre exemplu, este un sfert ca mărime în comparație cu cel de la Atelier. Deci foarte ușor de transportat sau depozitat!  
  • este disponibil în 8 nuanțe și ce îmi place foarte mult, este că acestea au subton neutru. Pot fi folosite chiar dacă aveți subton roz sau bej, se adaptează excelent! Eu am nuanța Natural și mi se potrivește perfect! 
  • prețul său este de 25.95 $ și credeți-mă, merită fiecare cent!! 
  • poate fi comandat de pe site-ul oficial Ecco Bella. Prețul transportului este de 16$ și ajunge în aproximativ 6-10 zile. Vă recomand să comandați împreună cu o prietenă pentru a-l mai micșora! 
Lista de ingrediente

 În concluzie, fondul de ten Ecco Bella a devenit preferatul meu, este un minunat produs 3 în 1: tratament pentru ten, datorită mixului de ingrediente benefice, filtru solar și nu în ultimul rând, fond de ten! A detronat orice alt preferat am avut până acum datorită faptului că nu îi găsesc absolut niciun minus!!! 

Swatch
 Sunt foarte curioasă dacă ați încercat până acum produse marca Ecco Bella și ce experiență ați avut cu ele. Vă tentează acest fond de ten? 

2 comentarii:

Delia spunea...

Poate acoperi petele post-acneice? dar pistruii?

Delia spunea...

Eu mi-am luat ieri acest fond de ten de pe un site romanesc,insa este destul de solid si gros. Nu arata deloc cum arata cel de pe mana ta. Se intinde greu.
Pe el scrie ca expira in 2015

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena