Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, iunie 15, 2012

Yves Rocher Small Haul

    Zilele trecute am primit comanda Yves Rocher și voiam să împărtășesc cu voi micile mele cumpărături. Mereu am fost fană deodorant și geluri de duș Yves Rocher. Abia apărute, gelurile de duș cu rodie și deodorantul cu lavandă mi-au atras atenția.  
    Deodorantul miroase superb (asta dacă vă place lavanda) și mă protejează foarte bine. Am mai avut și cu ceai verde, bumbac și lămâie. Cel mai mult mi-a palcut cel cu ceai verde, iar acum deodorantul cu lavandă este preferatul meu. Cu siguranță voi recumpara mereu acest produs (dacă nu își va schimba formula). Prețul său a fost destul de mic, aproximativ 13 lei. 
    Gelurile de duș au un parfum foarte plăcut și îmi place faptul că nu usucă pielea. 
    Am primit cadou parfumul Moment de Bonheur, ce are o aromă subtilă de trandafiri. Deși aveam mostra nu m-a tentat în mod deosebit, asta până am citit descriereea Simonei. Automat mi-am dorit și eu un parfum de poveste. Mi-au fost oferite de asemenea un set de 3 gentuțe adorabile, foarte practice! 
  
 (oferta a fost de recomandare) 
 Eu iubesc produsele Yves Rocher și le folosesc cu mare drag și la fel de mult iubesc ofertele lor! Care sunt preferatele voastre? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena