Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, iunie 10, 2012

Wedding Related: Valsul de deschidere

    O altă decizie care mi-a dat ceva bătăi de cap a fost alegerea valsului. Am văzut că acum nu mai este la modă valsul clasic, ci anumite melodii de dragoste. Eu am vrut ceva mai deosebit, care să suporte o coregrafie drăguță însă mi-a fost foarte dificil să aleg. Vă voi lăsa  o listă cu toate melodiile care au stat la baza alegerii mele. Sunt foarte curioasă pe care o considerați voi cea mai potrivită, sau dacă aveți alte sugestii aștept link-urile. -Eu am făcut practic alegerea-. După ce voi primi răspunsurile vă voi spune ce am ales, motivând, bineînțeles! 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.


  Abia aștept să citesc răspunsurile voastre:DȘi acuuummm să vă zic alegerea mea!
 
 După îndelungi dezbateri am ales That's Amore- Dean Martin. Mi-a plăcut  în primul rând pentru că este altceva! Nu am mai auzit la nici o nuntă această melodie și eu am o problemă cu unicitatea:)) În al doilea rând îmi place foarte mult cum sună, ritmul și mai ales VERSURILE care descriu practic sentimentul înălțator:D  În al treilea rând îmi place că are un aer retro ce  mă duce puțin cu gandul la mafia italiană:)). De asemenea, mi se pare că ar putea ieși o coregrafie tare drăguță:D Și nu în ultimul rând, mă binedispune când o ascult, i-a plăcut și logodnicului meu, prietenii apropiați au zis de asemenea că merge perfect! 

 Acum o să vă explic ce m-a împiedicat să aleg celelalte melodii:

 1. Mi se pare superb acest vals și vreau neapărat să fie la nuntă! În decizia finală am oscilat între acesta și That's Amore. Chiar și acum mi-e greu să renunț la ea..
 2. La un moment dat eram sigură că aceasta va fi! Ador limbra franceză, iar melodia mi se pare interesantă. M-au influențat în schimb persoanele din jur care au considerat-o cam spooky..:-??
 4. E drăguță și am văzut coregrafii interesante însă mi se pare cam lentă și nu simt că ar transmite ceva..
 5. Bineînțeles, melodia la care visam să dansez încă din adolescență, încărcată de magie și de basm! Din păcate a fost atât de folosită la nunți încât mi se pare că nu aș veni cu nimic nou și m-am cam plictisit de ea . 
 6. Mi se pare că are niște versuri superbe și emoționante această melodie, clar o să vreau să fie cântată de membrii formației la un moment dat însă este parcă prea lentă și lacrimogenă pentru dansul de deschidere!
 7. Am uitat să adaug "Vino dragostea mea" la postarea inițială... îmi place enorm această piesă, versuri, ritm, însă comentariile celor din jur m-au descurajat (făcându-se referire la solistă). Oricum nu va lipsi din repertoriu!
 
 Dee Dee, Anaflorin și Lauren.. voi ați fost singurele pe aceeași lungime de undă cu mine:)) Oricum, citindu-mi motivația, sper să ajungeți și voi la concluzia că am făcut alegerea cea mai potrivită! 
 
 Pupici:*:*:* 

1 comentarii:

shopaholica spunea...

Hihi,eu cred ca aI ales oncE upon in december..mi se pare cea mai frumoasa melodie pentru valsul mirilor

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena