Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, iunie 13, 2012

Swatch & Review: Maybelline Dream Matte Mousse

 Astăzi am să vă vorbesc despre fondul de ten Dream Matte Mouse de la Maybelline
  
Descriere produs: 
  • Maybelline Dream Matte Mousse are o textură perfectă de spumă lichidă.    
  • Oferă o acoperire perfectă și cu un look natural și sănătos.    
  • Textură sa fină oferă un aspect neted pielii, fără pori vizibili încărcați. 
  • Formula sa este fără ulei, fără parfum, testat dermatologic și foarte important, testat non-comedogenic - nu va bloca porii.    
  • Este un produs perfect pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea mai sensibilă piele.    
  • Pentru cele mai bune rezultate, amestecați foarte bine, și aplicați pe față folosindu-vă de vârfurile degetelor. 

    Acesta este un fond de ten cu acoperire mică spre medie (în niciun caz nu are acoperirea perfectă cu care se laudă!), potrivit pentru un ten normal, mixt sau gras. Nu îl recomand în niciun caz tenului uscat, cu cojite. Scoate în evidență fiecare zonă uscată de pe față! Are o textură aerată, de spumă, și se aplică bine atât cu degetele cât și cu pensula. Ambalajul nu este foarte igienic din păcate însă se poate lua direct din borcănel cu pensula. Îmi place că lasă tenul incredibil de fin la atingere, are o textură foarte pudrată (nu recomand folosirea unei pudre însă eu de multe ori am aplicat-o pentru a fixa fondul de ten deoarece nu este rezistent la transfer!). Nu încarcă tenul, este noncomedogenic având un parfum incredibil de discret, nici nu se simte. Îmi place aspectul mat-areat pe care îl conferă tenului și rezistența relativ mare- eu nu prea am probleme cu luciul decât după multe ore-. Nuanța pe care o am eu este 021 Nude (a treia nuanță din cele șase disponibile) și este potrivită pentru tenul deschis spre mediu. Recipientul are 18 ml însă se consumă destul de greu. Acest produs costă 48 de lei (prețul diferă în funcție de site/magazin) iar eu l-am primit de aici.  
  
    În concluzie, recomand acest fond de ten pentru tenul normal-mixt-gras, fără imperfecțiuni majore. Este foarte bun pentru zi- singurele minusuri pe care le are sunt evidențierea porțiunilor uscate și acopereirea mică! 

Maybelline Dream Matte Mousse 021 Nude

 Ați încercat fondurile de ten de la Maybelline? Sunt curioasă ce părere aveți! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena