Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, iunie 20, 2012

Pink Box luna Iunie


 Mai devereme mi-a adus curierul cutiuța roz de luna aceasta! Mi-a placut de la prima vedere și reacția mea a fost: ojele mele au o căsuță nouă:)) Îmi place foarte mult cum au fost ambalate produsele, nu am primit vreodată ceva împachetat cu atâta grijă! Pentu fiecare produs am primit și câte un cartonaș cu date generale, preț, modalitatea de achiziție, aspect pe care îl consider foarte util! Mi-a plăcut diveritatea produselor și pe majoritatea le consider foarte utile! Așadar, haideți să vedem ce am primit!!!  1. Cremă After sun de la Biodermă, varianta 100 ml. Pot să zic că miroase incredibil de bine iar consistența este foarte lejera. Cu siguranță o voi folosi pe post de loțiune de corp, pentru că nu sunt mare fan plajă!  


  2. Mini cremă pentru picioare Eucerin- are 15 ml, deci este foarte mică. Cred că îmi va ajunge pentru două aplicări, eu sunt o devoratoare de creme pentru picioare! 


  3. Mini gel de dus Bronnley- are 50 ml, o consistnta foarte densă (aspect care îmi place foarte mult) și un miros INCREDIBIL! Portocale și iasomie...poate mirosi ceva mai frumos de atât? Produsul full size costă 45 lei..


  4. Mască Dermaglin Antirid- se recomandă vârstei de +35... oare să o folosesc? 


 5. Dischetele Family Care- le-am mai avut și mi-au plăcut! 


 6. O brațară drăgălașă cu un mic cristal swarovski. Mie chiar îmi place și o voi purta! Fetele spuneau că e mică...e bine, dacă nu știați, se poate lărgi:D Mie îmi vine perfect!  În concluzie, sunt foarte mulțumită de Pink Box-ul de luna aceasta! Voi l-ați primit? Îs curioasă ce bunătăți ascunde cutiuța voastră! Dacă doriți să îl comandați, o puteți face aici (costă 44 de lei cu tot cu transportul prin curier).
  
 Pupici:* 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena