Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, iunie 27, 2012

Kiss My Sass Goddies part II

     O nouă lună, noi produse minerale/vegan! Sunt foarte bucuroasă deoarece am fost acceptată pe site-ul Kiss My Sass într-un  program foarte drăguț pentru bloggeri, numit Blog Sponsorship. Așadar, în fiecare lună voi primi bunătăți de pe acest site pentru a le folosi, swatch-ui și prezenta vouă! Produsele mi le aleg eu așa că mi-ar plăcea foarte mult să mă ajutați cu sugestii de acum în colo. Luna aceasta m-am axat atât pe farduri (deoarece culorile sunt extraordinar de frumoase, variate și deosebite) și pe două produse de buze (lip glaze, care este un gloss și lip tint care este un balsam de buze colorat). Cele care aveți blog, puteți să aplicați și voi dacă aveți minim 500 de followeri iar dacă nu sunteți acceptate, aplicați pentru One Time Review! 

 Așadar, haideți să vedem cu ce bunătăți m-am înnoit luna aceasta! 


Farduri:
  •  Sandcastele- alb/bej mat, perfect pentru highlight; (5$ full size)
  •  Shady- bej cu reflexii turqoise; (2$ sample)
  •  Seagrass- verde crud; (2$ sample)  
  •  Tidal Wave- albastru marin cu foarte puțin sclipici; (2$ sample)  
  •  Get Ur Frack On- albastru închis cu sclipici. (2$ sample)  
 Am mai primti și două mostre, Tea rose și Jar of Hearts
 De asemenea, mi-am ales și un lip tint care miroase delicios și are o culoare tare plăcută! Nuanța se numește Blood Poppy.(0,5 $ la reducere)
  Îmi doream foarte mult să încerc un lip glaze nuanța Summer Melon (că tot suntem în plină vară) . Este un gloss peachy cu reflexii ușor sclipicioase! Îmi place că nu este absolut deloc lipicios, ba din contră, este foarte hidratant! (10 $)

 Aștept părerile voastre! Pupici:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena