Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

vineri, iunie 01, 2012

Cute Giveaway!

   Dragelor, astăzi, 1 iunie am revenit cu o nouă surpriză pentru copilul din voi care vrea să se joace cu culorile, în colaborare cu Luciana Sasu. Ea s-a gândit să ofere câteva pensule superbe, ideale pentru oricine își dorește un machiaj impecabil. Acestea sunt marca Nastelle și au o calitate excepțională! (din punctul meu de vedere, sunt net superioare Sigma!!!!) De asemenea, pentru că igiena în machiaj este extrem de importantă, aplicatoarele de unică folosință pentru mascara și burețeii pentru fondul de ten ar trebui să le avem mereu la îndemână! Nu în cele din urmă, Luciana a creat Color Chartul tocmai pentru a veni în sprijinul iubitoarelor de culori. Acest instrument ultil conține toată teroia culorilor, ne putem ajuta de el atât în machiaj cât și pentru combinarea ținutelor vestimentare. (se găsește și de cumpărat la prețul de 25 de lei, o puteți contacta pe Luciana aici.) 

   Trecând peste introducere, vor există două premii: 
  • primul premiu este format din pensulele de machiaj Nastelle, un set de bureții, aplicatoare pentru mascara și un color chart; 
  • premiul al doilea conține un color chart, aplicatoare pentru mascara și bureței. 


Iată și regulile:

  •  Să mă urmăriți prin GFC*
  •  Să dați like paginilor Luciana Sasu & Ionny's World*
  •  Să completați formularul de înscriere*
  •  Să dați share acestui giveaway ( facebook). 

                                                                                              Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii! 

Giveaway-ul se desfășoară în perioada 1 - 10 iunie 2012. Câștigătoarea va fi aleasă cu ajutorul random.org și va fi rugată să îmi trimita un e-mail în maxim 48 de ore de la afișarea rezultatelor! Premiul se expediază doar în România! 

                                                                     Succes!

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena