Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, mai 06, 2012

Wet n Wild Cream Eyeliner Review

    Tușul cremă de la Wet n Wild l-am cumpărat de ceva timp și de atunci îl folosesc constant. Are un ambalaj foarte elegant care îmi place tare mult și o pensulă pe care eu personal nu o folosesc pentru conturarea ochilor. Este prea groasă și prea rigidă pentru a putea face acest lucru așa că folosesc o altă pensulă din trusa de la Elemental Esthetics. Deși îl folosesc de aproape o lună, nu și-a schimbat absolut deloc consistența, este fix ca atunci când l-am deschis prima dată. Culoarea e foarte intensă și  mată, aspect foarte important la care țin extrem de mult! Este waterproof însă se demachiază destul de ușor cu gelul meu de curățare de la Oriflame.  
  
    Nu pot spune că am găsit încă pensula ideală pentru aplicarea tușului gel sau cremă, încă mai caut. La fiecare pensulă de acest tip pe care o am mă nemulțumește câte ceva. Acest produs are un singur inconvenient: se usucă foarte repede, atât pe pleoapă cât și pe ustensila folosită pentru aplicare. Acest lucru mă cam deranjează și de multe ori am folosit cam trei pensule pentru o aplicare cât mai aproape de perfecțiune. Pentru persoanele care sunt la început cu folosirea unui produs de acest gen poate fi un inconvenient destul de mare deoarece îngreunează aplicarea. Dacă aveți dexteritate și aplicați repede produsul, atunci chiar nu are niciun defect! 

Eu vi-l recomand, este un produs bun la un preț foarte accesibil, doar 24 de lei, și îl puteți găsi pe Makeup-Shop, alături de alte minunății de la Wet n Wild! 

                                   
 Îmi doresc tare mult să mai încerc tuș cremă sau gel de la Essence, Makeup Atelier și Mac. De asemenea, am auzit că eyelinerul de la Farmasi, cel din gama normală este bun și chiar mă tentează să îl cumpăr! Țin să precizez că detest tușurile lucioase, mi se pare că ruinează orice machiaj:D 
  
 Voi folosiți tușuri cremă sau vă descurcați cu cele clasice? Care sunt cele mai bune pe care le-ați încercat? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena