Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, mai 22, 2012

Wedding Related: Rochia de mireasa

     Astăzi voi aborda un subiect atât de iubit însă atât de delicat în același timp: Rochia de mireasă! Sunt atât de multe modele și un singur eveniment la care o putem purta...deci o alegere extrem de dificilă! În ultimul timp au apărut diverse tonuri de alb, rochii cu accesorii, mai lungi, mai scurte, cu diverse broderii, tip sirenă sau prințesă, cu bretele sau fără! În primul rând, consider că trebuie să algem modelul care ne place cel mai mult și care ne avantajează. Pentru a-l găsi trebuie doar să probăm nu-i așa? Mie mi-a fost extrem de simplu să mă decid. Sunt mică de înălțime (1.63) iar modelul pe care l-am ales mă face să par mai înaltă. Pentru a obține acest efect, trebuie ca bustul rochiei să fie micuț. Deși credeam că îmi va stă bine cu bretele, am observat că nu m-ar avantaja deloc așa că am ales fără. Dintotdeauna mi-am dorit o rochie de prințesă și cu siguranță decizia mea a fost destul de ușoară. Și vârsta mă ajută mult.. la 22 de ani nici nu m-aș vedea cu o rochie slim, m-ar maturiza prea tare și nu vreau asta! 
    Așadar, vă las în compania rochiilor mele preferate, iar printre cele alese se află și modelul comandat de mine! Da, am comandat rochia și sper să îmi vină bine..:)))  Nu vă zic care e, în octombrie veți descoperi:D Pe aceasta aș purta-o la starea civilă:D 
  
 Încă un lucru mai am de adăugat.. nu înțeleg cum pot purta unele fete mici de înălțime rochii de genul:-s 


 Eu aș interzice prin lege această rochie... dar nah, gusturile nu se disuta..cică:)) 

Care este rochia de mireasă pe care ați purtat-o la nuntă sau la care visați? (se pot adăuga poze în comentarii). 
  
 Pupici! 

1 comentarii:

Ioana spunea...

Buna, eu sunt mireasa a carei rochie o iei in deradere la sfarsitul acestui post...atat te rog: nu fa astfel de commenturi cand nu esti in cunostinta de cauza: nu sunt "mica de statura" si te invit sa imi vezi restul pozelor sa te convingi ; rochia e trumpet- style si nu sunt singura de pe planeta asta careia ii place acest stil.Inteleg ca e blogul tau, sunt parerile tale, ai tot dreptul sa ti le expui, dar nu ataca alte miresici care nu-ti impartasesc preferinta pt genul de rochii de mai sus.

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena