Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, mai 29, 2012

TAG: 7 intrebari..ce credeti ca am raspuns?

 Am primit acest tag de la Iulia și de la Agurita și mi-a făcut o  mare plăcere să îl fac! Consider că este o modalitate că voi să mă cunoașteți mai bine! 


1. Dacă ai putea să intri şi să trăieşti într-o carte, care ar fi aceasta ? Motivează alegerea făcută! (dar într-un film? dar într-un cântec?)
  Cred că în momentul acesta aș alege să trăiesc pentru o perioadă într-un ghid de călătorii. Poate sună banal dar am așa un dor de ducă și tare mi-ar plăcea să vizitez noi meleaguri! Dacă ar fi să aleg un film, mi-ar plăcea să fiu în Desperate Housewives pentru că e serialul meu de suflet și tare mi-ar plăcea să locuiesc într-o suburbie americană! În acest moment  aș alege totodată să trăiesc în melodia Wake me up when september ends. Am atât de multe lucruri de făcut iar în septembrie voi fi mai liniștită. Tare mi-ar plăcea să dorm și să mă trezesc atunci! 
2. Dacă ai putea să-ţi alegi prenumele care ar fi acesta? Dar în cazul în care ai fi de gen opus
Imi place numele meu și simt că mă definește însă am trecut prin faze precum Jully, Marie Claire sau Samira. Acum chiar sunt împăcată  cu Ioana:)) 
3. În ce altă ţară ai vrea să trăieşti pentru un an şi de ce?
 În Italia. O țară cam romanizată din păcate însă fac abstracție de oameni și mă gândesc efectiv la locație. Îmi place clima, relieful, ieșirea la mare, monumentele. Este o țară încărcată de cultură și istorie și mi-ar plăcea tare mult să o explorez.
4. Care e visul cel mai neobişnuit ce l-ai avut şi ţi-l aminteşti?
 Vise neobișnuite am cam des în ultimul timp.. nu știu cât de ciudate pot fi având în vedere evenimentul ce se apropie (nunta) însă vizez ori că mi-e scurtă rochia, ori că nu am găsit-o și în ziua nunții o caut disperată, iar acum două seri am visat că am primit rochia și că era din hârtie:))) 
5. Povesteşte o zi din viaţa ta imaginându-ţi că eşti un animal.
 Aș fi o pisică leneșă care ar dormi și care s-ar gudura pe lângă stăpân. Ce bine ar fi să poți trăi astfel încât să nu ai nicio grijă! 
6. Dacă ai putea trăi în pielea altcuiva pentru o perioadă limitată de timp, cine ar fi această persoană şi de ce ai ales-o? 

  Mi-ar plăcea să fiu în pielea unei cântărețe celebere. Mereu mi-am dori o carieră în muzică însă nu am fost înzestrată cu voce din păcate. Cred că aș alege-o pe Antonia. Chiar sunt curioasă cum e să fii faimoasa, frumoasă și să ai o familie cum are ea! Atunci poate aș realiza cât de mult înșeală aparențele! 
7. Dacă te-ai trezi singur pe lume, care crezi că ţi-ar fi primele gânduri şi ce ai face prima dată?  

 "Acum ce mă fac??:-ss" Cu siguranță asta ar fi reacția mea! Aș fi îngrozită și chiar nu știu cum aș acționa sau ce m-ar determina să mai trăiesc.


 Dragelor, vă provoc și pe voi să răspundeți la întrebări în secțiunea comentarii, iar dacă aveți blog să faceți și voi acest tag! Pupici:* 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena