Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, mai 12, 2012

Spa Rustica - Cu bujori in obrajori

    Astăzi am să vă vorbesc despre un produs pe care îl îndrăgesc foarte tare, o cremă de față primită tocmai din Grădină Cosânzenei pentru a o testa și pentru a împărtăși cu voi povestea mea! 
  Spa Rustica nu produce doar creme, produce povești, povești presărate cu magie și dorință de a transforma un produs pentru față într-o experiență extrem de plăcută! 

Ce îmi place cel mai mult la acest produs? 
  
   În primul rând consistența, este foarte fină și deloc grasă. Totodată mirosul îmi place la nebunie însă chiar nu știu de ce îmi amintește. Este destul de dulce însă îmi place tare mult!
Această cremă este un amestec de uleiuri și plante care încarcă tenul de vitalitate, fiind recomandată  pentru tenul normal. Nu lasă peliculă grasă, nu încarcă tenul, se absoarbe rapid și nu lucește. Fiind bogată în uleiuri, poate bloca porii însă nu conține alcool, lucru pe care îl apreciez. Alcoolul usucă pielea și poate fi iritant! Mi-ar fi plăcut să fie într-un ambalaj cu pompiță și să conțină spf. Chiar ar fi fost perfectă! Costă 68 de lei și o găsiți aici, în Grădină Cosânzenei. 
  
 Cu bujori în obrăjori redă frumusețea naturală a tenului datoirta cocktail-ului de ingrediente benefice! 

(Ingrediente- click pentru marire)

    Am mai primit și o "mostră" de cremă pentru ochi "Vis de albăstrele". Am scris mostră în ghilimele pentru că, deși cutiuța are 10 ml, cantitatea folosită este atât de mică încât nu am consumat nici măcar 10% din acesta deși o folosesc de aproximativ o luna! Chiar recomand producătorilor să pună produsele în recipiente mai mici deoarece se consumă greu! 
    Îmi place extrem de mult și acest produs, chiar nu am ce să îi reproșez. Nu are miros, lasă pielea fină și catifelată și conține de asemenea ingrediente foarte benefice pielii sensibile din jurul ochilor. 


 Vă recomand cu mare drag să vă plimbați prin Grădina Cosânzenei, un spațiu de poveste unde veți găsi cu siguranță o pomadă potrivită pentru a vă făuri un chip perfect! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena