Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, mai 28, 2012

Review: Gel de dus, sare de baie si parfum solid LUSH

 Am fost foarte curioasă să încerc și eu produse Lush despre care am citit doar lucruri bune. Nu cred că am găsit vreun review negativ la produsele acestui brand și cu siguranță nici la mine nu îl veți citi. 


Gel de duș Happy Hippy

Descriere: 
Am trăit cu toții cel puțin o dată depresia zilelor de luni. La birou, la școală, sau pur și simplu pentru că duminică a fost ultima zi de concediu. Pentru toți cei care au nevoie de o doză de voie bună sau un impuls de a se apuca de muncă, există acum gelul de duș vegan Happy Hippy. Cu extracte tonice de grapefruit roz fresh și bergamotă, și acid lactic hidratant, îți oferă un motiv de sărbătoare la fiecare început de săptămână. 

Ingrediente:
Amoniu - Lauret sulfat de amoniu, Grapefruit - Apă de grefe, Grapefruit - Suc proaspăt de grapefruit rosu, Ulei de Grapefruit, Sodiu Cocoamphoacetate Lauril betaina, Ulei de Bergamota, Ulei de Tamaie, Acid lactic, Cocamide, DEA, Limonen, Parfum, Metilparaben, Propilparaben.


Citind lista de ingrediente, puteți numai să vă imaginați cu miroase acest gel de duș? Dacă nu, vă zic eu: DIVIN! Este foarte concentrat, dens și efectiv îmi lasă gura apă atunci când îi simt aroma! Miroase acrișor, ca un fresh de grefe și lămâie cu un strop de miere de albine! Face o spumă fină și este suficientă o cantitate mică de produs! Gelul de duș este ca un răsfăț pentru mine și uneori mi-e și frică să îl folosesc pentru a nu-l consuma:)) Este din toate punctele de vedere cel mai bun gel de duș pe care l-am folosit
  •  Cantitate: 100g; 
  •  Preț: 29,8 lei (merită fiecare leu, pentru fiecare minut de răsfăț!) 
  •  Se găsește aici.


Sare de baie Dragon Egg

Descriere: 
Imaginați-vă  că vă veți scălda în cada plină de culori vibrante și veți inhala mirosul de șerbet revigorant de lămâie și bergamotă fresh înconjurat de bomboane și sclipici. Pe măsură ce veți fi învăluit de aburii acestei băii vă veți simți proaspăt și revigorat. 
  
Ingrediente: 
Bicarbonat de sodiu, Acid citric, Bomboane Fizzy, Parfum, Cremă de tartar, Sodium Lauret Sulfat, Lămâie - ulei, Bergamotă - ulei, Iasomie - Esență, Apă, Cocamide DEA Lauril betaină Propilen glicol, Gardenie - Extract, Citral Limonen Linalool, Sclipici auriu, Sclipici - Luciu auriu, Colorant 14700, Colorant 15510, Colorant 17200, Colorant 45410, Orez - Hârtie. 

Sarea de baie a stat desfăcută cam două zile și mi-a învăluit camera într-un miros delicios! Are o aromă acrișoară foarte persistentă iar în contact cu apa se transformă în magie! Am găsit acest filmuleț pentru a vedea exact despre ce vorbesc!  De asemenea, ambalajul este reciclabil, din hârtie de orez!
  •  Cantitate: 218 g; 
  •  Preț: 25,8 lei (merită fiecare leu, pentru fiecare minut de răsfăț!) 
  •  Se găsește aici. Sinceră să fiu, produsele Lush sunt atât de bune încă ți-e și milă să le folosești!  


Parfum solid natural Dirty

Descriere: 
Este un parfum care îți dă senzația de curat și proaspăt datorită compoziției sale de cimbru, neroli, lavandă și tarhon, ceea ce este în totală contradicție cu numele sau. Nu judeca după aparențe, încearcă-l și nu vei regreta!  
  
Ingrediente: 
Jojoba - Ulei organic de jojoba, Ricin - ulei, Ceară candelila, Parfum, Talc, Tarhon - Ulei de tarhon, Santal - Ulei Lavandă - Esență, Neroli - ulei, Cinnamal alcool, Cimbru Esență, Cumarină, Geraniol, Limonen, Linalool, Cinnamal, Eugenol, Farnesol, Hydroxycitronellal, Colorant 77289. 

Acest parfum chiar miroase a curat iar numele său este cu siguranță ales pentru a scoate în evidență calitățile sale total opuse! Eu personal consider că este potrivit îndeosebi pentru bărbați datorită aromei mai puternice, ușor mentolate! Este ideal pentru vară, te îmbracă instant într-o aură de răcoare! Eu i l-am dăruit iubitului meu pentru a-l folosi și a fost foarte încântat! Dacă vă plac aromele tari, masculine, ușor mentolate, este cu siguranță potrivit pentru voi! 
  •  Cantitate: 12 g; 
  •  Preț: 42,8 lei;
  •  Se găsește aici.

 După acesta experiență minunată pe care am avut-o cu produsele Lush mă declar mega fan acestui brand și îl consider cel mai bun în materie de produse pentru îngrijire!  

 Voi ați încercat produsele Lush? Sunt curioasă ce v-a palcut cel mai mult! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena