Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, mai 31, 2012

Lansare Palas Mall Iasi si agenda de evenimente!


 Astăzi la ora 12 este deschiderea oficială a Mall-ului Palas din Iași. Un eveniment foarte așteptat datorită multitudinea de branduri noi ce vor intra pe piața ieșeană în special H&M la care visez de vreo 4 ani!!! 

 Alte branduri ce se vor găsi la mall sunt: 
  • Swarovski, Village Cinemas, Oodji și Garel Paris, Massimo Dutti, New Look, Tommy Hilfiger, Camaieu, LC Waikiki, Douglas, Humanic, Subway, Gregoryastec, Auchan, Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho, Hervis Sports, C&A, Sephora, Stefanel, Ecco, Motivi, L'Occitane, Intersport, Levi'€™s, Colin's, KFC Drive Thru, Librarium, etcccc. 

  Se zvonește că Palas va fi cel mai mare centru comercial din România!  (how cool is that??).  Deschiderea va fi cu mare fast, astfel încât 4 zile se va petrece încontinuu! Iată și programul (preluat de pe siteul www.agendadeiasi.ro).

  • Ziua de vineri, 1 iunie 2012, este dedicată tinerilor, cu proiecții pe Palatul Culturii și concerte, invitați speciali fiind celebrii prezentatori Răzvan și Dani. De la ora 13.00, la scena din Palas Mall, se vor întrece cei mai talentanti dansatori de „streetdance”, în competiția națională „City Jam”. De la ora 19.45, tot la scena din mall, Valentin Luca, băieții de la Bar Session și Adriano vor jongla cu sticlele mai ceva ca la „Romanii au talent”. De la ora 21.45, distracția se mută în Parcul Palas, când Canaf și Sean Jay Dee feat. Excentric vor anima atmosfera. Odată cu lăsarea întunericului, ieșenii vor avea parte de o spectaculoasă proiecție 3D pe Palatul Culturii, iar de la ora 22, Roger Sanchez, câștigătorul unui premiul Grammy, va mixa cele mai cunoscute hit-uri ale sale. 
  • Sâmbătă, 2 iunie 2012, este ziua dedicată publicului larg și unui nou record. De la ora 17.00, melomanii sunt invitați la un concert de muzică simfonică, în pavilionul muzical din grădina Palas. și în mall vor avea loc recitaluri, iar de la ora 18.10, pasionații de modă sunt așteptați la Fashion Show Palas Mall Brands. Invitați speciali sunt criticul de modă Alin Galatescu și designer-ul Laura Olteanu, care va prezenta la Iași colecția de ținute de seară și rochii de mireasă „Miracle 2012”. Tot sâmbătă, Iașul are marea șansă să doboare un nou record. De la ora 21.00, toată lumea este invitată în fața Palatului Culturii pentru un eveniment special a€“ înălțarea celor mai multe lampioane din lume. După stabilirea noului record, de la ora 22.10, Andreea Bănică va electriza atmosfera, iar show-ul lui Stefan Bănică Jr., de la ora 23.00, va încheia o zi plină de distracție. Invitatul special va fi prezentatorul tv Cătălin Măruța.  
  • Duminică, 3 iunie 2012, în ziua dedicată copiilor, Cătălin Dezbracatu€™ îi așteaptă pe prichindei cu: teatru de păpuși, show-ul mânuțelor din ceară (Wax Hands) și Funny Mirror, întâlniri cu personajele din Lazy Town și din desenele animate preferate, demonstrații de dans, Kids Fashion Show și recitaluri ale Alexiei Urtoi și ștefan Atargovitoaie, premianții Festivalului San Remo. La ora 19.20, Alex Velea urcă pe scenă din Palas Mall, la finalul unei zile pline de aventuri și surprize.   
  • Tot duminică, la Palas Mall se oprește caravana NEXT TOP MODEL. Designerul Cătălin Botezatu va fi prezent de la ora 15.00, în mall, unde va căuta cele mai frumoase fete pentru sezonul al treilea al show-ului televizat. 
  • Distracția continuă și luni, 4 iunie 2012, cu spectacole de pian și vioară, demonstrații de dans, recital al ieșencei Diana Vartolomei, iar seara, pe scena din Palas Mall va urca indragitul Connect-R. 
  • Ansamblul Palas este finanțat de UniCredit Țiriac Bank, susținut de Toyota Iași și Coca-Cola. Printre partenerii evenimentelor se număra: Vodafone, Heineken, Ciuc, Silva, Gramma. Partener media: Kiss FM. 

 Sunt curioasă ce branduri veți vizita mai întâi (dacă sunteți din Iași). Eu cred că prima dată voi fi la H&M! De asemenea, intenționați să mergeți la evenimentele mai sus menționate? 
Care vi se pare mai interesant? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena