Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, mai 27, 2012

Kiss My Sass Goddies: Eyeshadow, Blush & Lip Balm


    De când am decoperit site-ul Kiss My Sass pot spune că am rămas pur și simplu fermecată de minunatele farduri minerale în culori abolut divine! Niște combinații superbe, culori mate, sidefate, cu glitter, toate m-au vrăjit! Când am primit coletul am exclamat: astea nu-s culori, e magie! Pe site putem găsi farduri, primere, blush-uri, iluminatoare, bronzere, balsam de buze, lip tint, lip jelly sau lip glaze, toate produsele fiind minerale sau vegan. Ce mi-a plăcut foarte mult este că putem alege cantitatea de produs dorită, astfel încât am ales unele nuanțe  pe care le folosesc mai rar în cantitate mai mică, prețul fiind de doar 2$ în loc de 5$ (la fard). Prețurile sunt foarte accesibile iar transportul până în România este de doar 3,78$ coletul ajungând în aproximativ două săptămâni la poșta vamală!  

  Eu personal sunt îndrăgostită de produsele Kiss My Sass, de diveristatea, calitatea și prețul lor. Astăzi am să vă arăt produsele swatch-uite, însă țin neparat să le vedeți cum arată și în machiaje! 

Blush
  • Blush Peachykeen- cutia are 10 gr și a costat 6$. Se aplică foarte ușor, rezistă extrem de bine și are un shimmer discret foarte plăcut!

Eyeshadow
  • Acestea sunt fardurile varianta "sample", prețul fiecăruia fiind de 2$. Oricum, cantitatea este suficientă pentru foarte multe aplicări!  
Pharaoh (nude sidefat), Vegas (galben cu sclipici fin), Hayride (maro cu irizații aurii); 
  • Acestea sunt în varianta de 5 gr, la prețul de 5$ fiecare. Un aspect important de precizat: cutiuța este la fel pentru toate fardurile, doar cantitatea diferă! 
Sleepy Hallow (gri cu irizații mov), Champagne (nude cu sclipici), Tatoo Shop (albastru cu sclipici mov); 


Lip Balm
  • Cotton Candy Lip Balm- este un balsam de buze cu aromă de vată de zahăr. Are un miros dulce și hidratează buzele imediat! Love it!!! Prețul său este de 4$

 În concluzie, vă recomand cu mare drag produsele Kiss my Sass, sunt extrem de calitative, prețurile sunt mici iar modalitatea de transport foarte accesibilă! 

Pe voi ce vă atrage cel mai mult de la acest brand? 

 Pupici:* 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena