Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, aprilie 25, 2012

Review: Ooh La Spa Velvety Smooth Body Soufflé

     Acum ceva timp, Makeup-Shop a lansat gama de produse pentru îngrijirea corporală Ooh La Spa.  Încă de atunci m-au tentat produsele acestui brand englezesc datorită combinațiilor indedite de uleiuri și plante. Eu am pielea corpului foarte uscată și nu îmi concep existența fără loțiune, unt sau ulei de corp. După fiecare baie sau duș este primordail să folosesc un produs de acest gen pentru a trece pest disconfortul cauzat de pielea uscată.  

Descrierea oficială:
Ooh La Spa Velvety Smooth Body Soufflé
Un amestec ideal de plante aromaterapeutice pentru ingrijirea pielii corpului si mentinerea acesteia tinere si proaspete. Mixul dintre extractul de ghimbir, bergamota si laptele de migdale iti vor hrani si revitaliza pielea. Ghimbirul fiind bogat in vitaminele A, B, C, E, magneziu si fosfor, este recunoscut pentru efectul de reintinerire al pielii, de aceea iti va ingriji pielea oferindu-i finete si suplete. 
Proprietatile antioxidante puternice ale laptelui de migdale iti vor hrani pielea si va lupta impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Mai putin cunoscut, bergamota are proprietati deosebite pentru piele, fiind potrivita chiar si pentru pielea sensibila. Aceasta tonifica si lupta perfect impotriva aspectului tern, devitalizat al pielii.
Ohh La Spa Souffle iti va hidrata pielea, lasandu-o catifelata si elastica, iar uleiul esential de vanilie, iti va imbraca corpul intr-un parfum fin.

    Din momentul în care am desfăcut capacul, m-a invadat parfumul puternic, ușor oriental însă în același timp citric. Efectiv mi-a lăsat gura apă! Are o consistență extrem de fină și catifelată, nu este gras, se absoarbe repede lăsând pielea ca de mătase! Da, îmi place la nebunie acest produs și chiar îmi mai doresc și altele, în special setul cu portfard și uleiul de corp! 
    Cantitatea sa este uriașă, 500 ml și cu siguranță îl voi volosi pentru mult timp, deoarece este suficientă o cantitate mică de produs, fiind destul de fluid! Prețul său este de 45 lei.
 Vă tentează produsele Ooh La Spa? Le-ați încercat? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena