Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, aprilie 23, 2012

Mici cumparaturi de la Carturesti si Flormar

     Nu, nu am cumpărat vreo carte deși am avut intenția însă nu m-am putut hotărî la una anume :)) Căutăm în primul rând un recipient pentru depozitarea pensulelor foarte mici și a altor accesorii ce se rătăcesc foarte ușor. Pensulele mele Ecotools au fost mereu neglijate pentru că le țineam în etui și îmi era mai simplu să iau o pensulă ce o aveam la vedere. Astfel, am cumpărat un recipient micuț pentru ceai;)). Are un design foarte frumos și elegenat ce se potrivește perfect alături de pensulele mele Sigma de culoare mov prețul său fiind de doar 6.5 lei!  Am ales și o pastilă de ceară Yankee Candle care are un miros superb, floral (5.5 lei).       

    Bineînțeles, nici standul Flormar nu a fost ocolit!! Deseori ajung acolo și fiindcă sunt atât de multe nuanțe, de cele mai multe ori plec cu mâna goală pentru că nu mă pot decide. Acum am găsit această ojă sclipicioasă, U04 care mi-a plăcut foarte mult! Abia aștept să v-o arăt pe unghii!  



 P.S.: Pe Makeup Shop este o ofertă pe care nu trebuie să o ratați! Orice ojă Beauty UK are discount 50%, de la 12 lei la doar 6 lei! Culorile sunt superbe! 



Pupici:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena