Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, aprilie 17, 2012

Campanie Vichy - Testeaza Normaderm cu Miu Miu


     Dragelor, probabil că sunteți la curent cu postările ce vizează crema de față Normaderm de la Vichy!Cei de la Vichy au inaugurat această campanie de testare alături de șase bloggerițe. Știți că eu sunt mereu în căutarea cremei de față ideale și mereu am câte ceva de obiectat. Ce-i drept, am testat și creme foarte bune și creme mai puțin bune însă tind mereu spre perfecțiune! Pentru a vă înscrie în această campanie, puteți să intrați pe unul din blogurile participante (Adyna, Koko, Anda, Miu Miu, Beauty By Jules, Clara) și să lăsați un comentariu cu privire la probleme pe care le are tenul vostru. Dacă aveți blog, puteți să faceți o postare despre acest subiect având astfel șansa de a fi una din cele șase câștigătoare a unei creme de față! Eu m-am înscris pe blogului lui Miu Miu!

  
     Din fericire, tenul meu nu are probleme grave. În adolescență m-am confruntat cu o acnee destul de aiurea însă am calmat-o cu Zynerit. Acum îmi mai ies din când în când câteva coșuri însă nu mă pot plânge că am acnee. În schimb, marea mea problemă sunt punctele negre pe care nu le suport! Sunt de asemenea foarte sensibilă, existând mereu riscul de a-mi apărea și mai multe în funcție de ce cremă de față sau fond de ten folosesc. Pentru mine, o cremă ideală mă lipsește de aceste punctulețe total inestetice. De asemenea, moștenire genetică, punctele albe de grăsime își fac apariția destul de des. Chiar nu înțeleg cauza... igiena tenului meu e sfântă însă cred că este genetică, hormonală și ține destul de mult și de alimentație. 
  
    Mi-ar plăcea să încerc crema Normaderm deoarece are o combinație interesantă de ingrediente care promite multe! De asemenea, dacă este noncomedogenica, tenul meu se poate lipsi de punctele negre pe care le urăsc!


  •  LHA (microexfoliant, elimină celulele moarte de la suprafața pielii); 
  •  Acid Glicolic (efect de regenerare profundă a pielii); 
  •  acid salicilic (cu efect antiseptic și exfoliant); 
  •  glicerină și uleiuri emoliente ( hidratează în profunzime).  Vă invit cu mare drag să vă înscrieți! Pupici:* 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena