Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, aprilie 14, 2012

Cadou de iepuras: un tricou personalizat


      Fie că este vorba de o stare, atitudine, zodie sau chiar un citat celebru... acum orice mesaj haios poate sta la loc de cinste imprimat pe tricoul tău:). Chiar căutam un cadou pentru o persoană de sex masculin și m-am gândit că un tricou ar fi o alegere foarte bună. Problema am întâmpinat-o atunci când în magazine nu am găsit decât tricouri cu desene animate ori prea banale și din materiale necalitative. Astfel m-am gândit că un tricou personalizat ar fi cea mai bună soluție și astfel am găsit site-ul www.tricou-personalizat.ro. 
    Atâta timp cât cunoaștem măsura, acest tip de cadou poate fi ideal pentru oricine doarece mesajul transmis îi poate arăta persoanei respective cât de mult o cunoaștem.  Preferatul meu este acesta, tocmai pentru că în realitate situația nu e chiar așa.. îmi place să fac haz de necaz:))) 


     Pentru că am găsit pe acest site tricouri diverse cu mesaje haioase, la prețuri mai mult decât accesibile-35 lei- m-am gândit să împărtășesc cu voi această idee.
    Totodată, managerul acestui site a fost extrem de drăguț încât să ofere trei tricouri personalizate la alegere pentru cititoarele mele.
    Dacă nu v-ați înscris încă la giveaway, vă invit cu mare drag să o faceți și nu în ultimul rând, pentru a fi mereu la curent cu toate noutățile de pe site, vă invit să dați like paginii de facebook tricou-personalizat.ro.


Pupici:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena