Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, martie 10, 2012

Wedding Related: Muzica


      Nu-i așa că vă era dor de o postare despre organizarea nunții? Astăzi o să vă vorbesc despre un alt aspect care m-a preocupat foarte tare, și anume muzica. Este o decizie foarte importantă ce poate transforma o nuntă ok, într-o nuntă superbă. Inițial am hotărât că vom apela la un dj. Motivele erau simple: costuri scăzute, aproximativ 500 de euro, pe când o formație este 1500-2000, melodii diverse, aveam deja o recomandare foarte bună, contractul era ca și semnat. Am crezut că am scăpat de o grijă până când toți prietenii ne-au spus că ar fi mai bine să alegem o formație deoarece atmosfera va fi alta, calitatea sunetului va fi mai bună, va suna a nuntă și nu a banchet;)). Viitorul meu soț nici nu voia să audă de formație, deja era hotărât că dj-ul este cea mai bună alegere, asta până când am făcut un lucru foarte simplu: am căutat pe youtube un video cu dj la nuntă și unul cu o formație, pentru a oberva diferența. Nu a fost nevoie să vizionez prea mult, deoarece decizia era deja luată: trebuia să căutăm formație:)) 

 Acesta este un video cu un Dj la o nuntă, că să vă faceți o idee despre cum sună. Eu personal nu recomand, chiar dacă este o investiție mai mare algerea unei formații, până la urmă se presupune că o dată în viață organizăm un eveniment de așa amploare!       Alegerea formației a fost oarecum dificilă, deoarece fără o recomandare bună este cam greu se găsești niște persoane serioase, cu un repertoriu ok, la un preț decent, care să cânte și bine. Am auzit de multe cazuri în care la un moment dat un membru al formatei pleacă, pauzele sunt extrem de lungi, sonorizarea nu este bună, etc. Însă, mi-am amintiți de draga mea colegă din generală, Florina, despre care știam că este de ceva timp membră a unei formații ce cântă la nunți. Am sunat-o, am mers la audiție și am fost convinși instant! Formația este alcătuită din 4 membri: Nicu Luceanu-saxofon, Angela Barjovianu- interpret muzică populară, Florina Dăscălescu- interpret muzică ușoară, Silviu Roșca- intepret muzică ușoară, instrumentis pian și keyboard. 
  
      Pentru a-i asculta, puteți intra aici pentru o galerie audio. Calitatea sunetului este mult mai bună decât a videoclipurilor! 


Angela Barjovianu
Florina Dăscălescu
Focus Show
 Mai multe detalii puteți afla de pe siteul lor.   
 Voi ce ați alege, formație sau Dj
  
 Pupici:* 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena