Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, martie 07, 2012

Tag: My Beauty Blog

 Am preluat și eu acest tag de la Anca.. mi s-a părut tare interesat și îl văd ca pe o modalitate foarte bună de a mă cunoaște mai bine. 
  
 • Care sunt postările tale preferate? 
Îmi place foarte mult să postez machiaje însă nu am mereu timp să creez look-uri intersante și mai ales, nu reușesc să fac poze deoarece dimineața sunt mereu în întârziere! De asemenea îmi plac să fac dar și să cistesc postări de tip haul sau favoritele lunii.
 • Ce fel de bloguri citești? 
Citesc în general bloguri de beauty și foarte rar de fashion. Îmi mai plac și cele de amenajări interioare. 
 • Cum ai ales numele blogului? 
A fost o decizie de momemnt...id-ul meu de mess începe tot cu Ionny, mi se pare mai deosebit decât Ioana. 
 • Ce alte bloguri te inspiră? 
Sunt mule fete care pun suflet în postările lor, în tot ceea ce ține de blogging și asta se vede. Îmi plac fetele cu idei originale, care sunt consecvențe în postări și care abordează subiecte diferite! De la fiecare bloggeriță am câte ceva de învățat, vă admir pe toate și îmi sunteți tare dragi:* 
 • Numește un truc pe care l-ai învățat de la o altă  bloggeriță. 
Spre exemplu de la Shopperita (care a renunțat la blog) am învățat să fac poze cât mai frumoase, de la Anda am învățat să postez mai ordonat și m-a inspirat enorm perseverența ei, de la Andreea am învățat să fiu mai consecventa în ceea ce privește postările, de la Iulia m-am inspirat cu postările despre nuntă dar mi-a plăcut totodată felul în care editează pozele și aspectul general al blogului. 
 • De ce ți-ai dorit un blog? 
Mi-am dorit un blog de beauty pentru că am vrut să împărtășesc și cu alte fete pasionate de îngrijire și machiaj ideile mele. De asemenea, feedback-ul înseamnă enorm pentru mine și mă motivează cu fiecare postare în parte! Îmi plac și criticile, mă motivează ! 
 • Ai vreo postare scrisă de tine care îți place mult? 
Îmi sunt tare dragi postările din categoria Wedding Related pentru că am pus mult suflet, e un subiect despre care aș putea vorbi ore în șir:)) Sunt și unele look-uri la care mă uit și nu-mi vine să cred că eu le-am creat și asta pentru că acum 2 ani nici nu știam că există pensule de machiaj:))
 • Numește un lucru bun și un lucru rău în a fi  bloggeriță. de beauty.
Cel mai bun lucru este că am învățat atât de multe lucruri într-un timp extrem de scurt. Pot adăuga și că am cunoscut niște persoane de nota 10!
Un lucru rău...  am devenit dependentă. Nu trece o zi fără să verific comentariile, să răspund, mă stresez dacă nu știu despre ce să postez, citesc toate postările noi ale blogurilor preferate.. practic pierd foarte mult timp, însă îmi place la nebunie această lume!
 • Ce sfaturi i-ai da unei persoane care se confruntă cu ura? 
Cred că întrebarea se referă la cititoarele care lasă mesaje rău intenționate.. Sincer, am primit de foarte puține ori mesaje de genul și vă spun că nu m-au afectat deloc. Știu că pe lume nu există numai persoane drăguțe și amabile, unele chiar nu au educație și aruncă cu "sfaturi" jignitoare! Pe mine chiar mă lasă rece și le sfătuiesc să încerce să facă o apreciere negativă într-o manieră mai puțin ofensatoare!
 • Cât de mult îți ia conceperea unei postări? 
Păi de cele mai multe ori pozele le fac într-o zi, le editez în alta și postarea propriu zisă o concep atunci când am timp..nu am calculat exact, însă cred că aproximativ o oră!
 • Cu ce persoane te-ai împrietenit prin intermediul blogului? 
Unul dintre motivele pentru care ador blogul este că am cunoscut o mulțime de fete drăguțe care mi-s extrem de dragi! Cel mai mare regeret este că nu putem fi prietene decât virtaul deoarece ne desparte distanța.  Neapărat trebuie să le menționez pe cititoarele mele dragi care m-au făcut să tresar de bucurie la fiecare comentariu pe care mi l-au lăsat ~ Ilda, Mariana Faur, Sunshine, Pisicuța Albastră, Aurora, Simona, Andreea, Miu Miu, Andreea Adam, Denisa, Iulia Bădiță~... și mai sunt câteva pe care le apreciez și cu care sper din suflet să dezvolt o relație de prietenie cât mai frumoasă. De asemenea, cu Gabi, Iulia și Laura aș vorbi ore în șir pe messenger și nu m-aș plictisi.. love you girls:X (Sper că nu am omis pe nimeni:P)  
 • De unde îți vin ideile pentru o postare? 
Mă inspiră fardurile, ojele, peisajul de afară însă și alte bloggerite.
 • Aruncă o găină în ograda vecinului (formularea Ancăi ...crazy girl:))
 1. Laura
 2. Andreea's Land
 3. Pisica Albastrica
 4. Aurora
 5. Simonica
 6. Miu Miu
 7. Denisa
 8. Iulia Badita
 9. Iulia (Sunt Frumoasa)Pupici:*:*:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena