Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, martie 12, 2012

Review: Apa demachianta micelara Yves Rocher

    Astăzi am să vă vorbesc despre un produs care îmi place extrem de mult, deși îl folosesc într-un scop puțin diferit. Este vorba despre apa demachiantă micelară de la Yves Rocher cu trei ceaiuri.  
  
Dar mai întâi, ce este o apă micelară ?  
  
    Noțiunea de apă micelară  a apărut relativ recent în România (sau cel puțin eu nu sunt familiarizată de foarte mult timp cu aceasta) și este un demachiant pe bază de miceli, molecule ce atrag foarte bine impuritățile, sebumul și urmele de machiaj de pe suprafața pielii.  
  
Cum o folosesc eu 

    Eu folosescapa micelară  pe post de loțiune tonică, după ce mi-am curățat tenul cu gelul de curățare din gama Optimals de la Oriflame. Mai rămân urme de tuș sau rimel în zona ochilor însă se îndepărtează instant cu această loțiune. De asemenea, deși mă spăl de două ori cu gelul de curățare și fața rămâne aparent curată, fără urme de fond de ten, după ce folosesc apa micelară , discheta demachiantă rămâne maronie:|. Atunci când folosesc o loțiune tonică obișnuită  urmele de machiaj îndepărtate nu sunt foarte evidente, însă în cazul apei micelare acestea pot fi foarte bine observate. Practic, impuritățile din profunzime sunt foarte bine îndepărtate, punctele negre sunt mai puține și coșuri aproape deloc!  
  
    Îmi place foarte mult că îmi lasă tenul foarte catiflelat, nu mi-a proviocat iritații, iar mirosul este foarte fresh, răcoritor. După utilizare nu necesită clătire, eu aplic imediat crema de față! 
Din punctul meu de vedere este un produs foarte bun, care merită cumpărat! Se găsește la prețul de 29 de lei, în cataloagele Yves Rocher Voi sunteți adeptele unei demachieri cu apă micelară sau folosiți demachiantele clasice?  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena