Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, martie 24, 2012

Iloje Flobu B.B Cream by Konad


      
    Astăzi vreau să vă vorbesc despre revoluționarul produs B.B Cream. Nu știu pentru voi, însă pentru mine experiența cu acest produs a fost și încă este mai mult decât pozitivă! Am rămas surprinsă de câte calități poate avea un singur produs și sper ca îmbunătățirile pe care le promite să se observe și pe termen lung!  
  
    B.B Cream este un produs cosmetic multifuncțional- bază + fond de ten + corector + machiaj natural + protecție solară + hidratant  + control asupra secreției de sebum + proprietăți de vindecare ( regenerare a pielii, închiderea porilor, tonifiere ). Ce ne putem dori mai mult de la un produs pentru față? 
  


Iată și un mic istoric al acestui produs 
  

 • Crema BB este cel mai bun produs de înfrumusețare în Asia în momentul actual. Produsul este originar din Germania unde era utilizat de dermatologi pentru a ajuta pacienții ce au suferit operații de piele cu laser să-și calmeze și regenereze pielea. 
 • Cu puțin timp mai târziu, celebrități din Korea au început să folosească această cremă și mania a început. Marile companii au preluat ideea și au pus produsul pe piață la dispoziția publicului deschis. 
 • Produsul nou este potrivit pentru toate tipurile de piele, în special pentru cei cu piele sensibilă și predispusă la acnee. Are avantajul atât al unui produs de machiaj cât și al unuia de îngrijire a pielii. Uniformizează culoarea pielii, cercurile întunecate din jurul ochilor și a gurii, camuflează cicatricele lăsate de acnee și oferă strălucire tenului fără a da aspectul de mască al fondului de ten. Utilizarea îndelungată a produsului poate de asemenea să îmbunătățească radical textura pielii și să elimine complet cicatricele lăsate de acnee. 
 • Cremele BB sunt că și nuanțatoarele hidratante dar diferența este că sunt mai groase ca textură și pot avea multe alte funcționalități cum ar fi vindecare, corectare, hidratare, iluminare, calmare a imperfecțiunilor, iar unele dintre ele au chiar și factor de protecție solară. 
Ingrediente Eu mă declar fascinată și îndrăgostită de acest produs deoarece: 


 • oferă tenului un aspect foarte natural și sanataos, nu îl încarcă, nu produce luciu inestetic; 
 • are o nuanță neutră, astfel încât poate fi utlizată  atât pe un ten mai deschis cât și pe unul mai inschis; 
 • după un timp se confundă cu nuanța naturală a pielii.  
 • este ideal atât pentru tenul gras, deoarece îl matifiaza și îi oferă luminozitate, cât și pentru tenul uscat deoarece este și hidratantă în același timp. 
 • datorită extractelor de alun alb, aloe și caviar, acest produs are proprietăți de vindecare; 
 • are SPF! 
 • nu necesită aplicarea unei pudre; 
 • este un produs foarte ușor de folosit, se aplică foarte bine atât cu o pensula cât și cu degetele; 
 • nu recomand produsul dacă doriți acoperire extrem de mare- are acoperire medie.  


  
 B.B Cream are 50 ml, costă 65 de lei și mi se pare avantajos ținând cont de toate calitățile pe care le are. Poate fi achiziționată de pe site-ul oficial Konad România 

 Ați încărcat vreun produs de acest tip? Care a fost experinta voastră cu acesta? V-ar tenta?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena