Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, martie 19, 2012

Everyday Minerals Eyeshadow

      Am primit acum ceva timp aceste produse de la Everyday Minerals. Îmi sunt extrem de dragi și le-am folosit cu mare plăcere de când le-am primit! Cele două farduri sunt nuanțele Ado To You (kaki) și Laptop (mov prăfuit). Am primit de asemenea și o pensulă care este din peri sintetici extrem de moi ce asigură o aplicare precisă . Îmi place mânerul din lemn, iar faptul că este în unghi permite o aplicare ușoară în pliul pleoapei.   Fardurile au câte 1,7 grame însă mi se pare imense! Cu siguranță mult mai mari decât Ultra Pearl Mania de la Nyx dacă le știți  și cred îmi vor ajunge pentru foarte mult timp.

  Ador acest tip de recipient, este foarte practic și ușor de folosit.
 Ado To You este un kaki perlat cu reflexii aurii iar Laptop un mov prună care are de asemenea un shimmer foarte frumos. Culorile sunt destul de pigmentate însă mie îmi place să le aplic peste sau alături de culori mate asemănătoare că nuanța pentru un efect mai deosebit. 


 În concluzie, îmi plac foarte mult aceste produse și m-ar tenta să încerc și alte nuanțe, în special ceva pentru highlight! Se găsesc aici la prețul de 7$ fiecare. 
  
 Voi folosiți farduri minerale? Eu mai am niște pigmenți de la Nyx:P 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena