Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

duminică, martie 11, 2012

Avon Haul: Supershock& Apricot Mystery Nailpolish


      Iată și ultimele achiziții de la Avon: oja Aprictot Mystery, abia lansată în campania 3 și cele două creioane Supershock, Blackberry și Golden Fawan de care sunt absolut îndrăgostită! 
 
Oja Apricot Mystery- are o culoare foarte caldă, mai puternică decât a fost surprinsă  în poze. Este foarte pigmentată, este suficient un singur strat pentru o acoperire bună însă eu de regulă prefer două straturi. Chiar mă așteptăm să fie mai sheer, mai transparentă însă m-a surpins într-un mod foarte plăcut. Abia aștept să comand o parte din ojele abia lansate în broșura 4. V-am zis că sunt mega fan oje Avon da? De asemenea, știu că am mai zis însă vă reamintesc, cumpărați oje din gama Nail Wear Pro și nu Speed Dry, pentru o rezistență mult mai bună! 


Creioanele Supershock de la Avon- sunt fără doar și poate cele mai bune creione de ochi pe care le-am folosit. Sunt moi, cremoase, culori interesante (însă cam puține), un sidef abolsut spectaculos și deosebit, rezistență foarte bună! Mi-ar plăcea să există o gamă mai largă de culori, cu siguranță le-aș cumpăra pe toate, în dublu exemplar:)). 


Ce părere aveți despre aceste produse abia lansate, vă tentează? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena