Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, februarie 07, 2012

Wedding Related- Data nuntii

     Asemeni Iuliei, m-am gândit să scriu o serie de postări ce au legătură cu organizarea unei nunți! Nici nu vă închipuiți cât de mult m-au inspirat postările ei și mi-am dat seama în același timp că avem preferințe comune! Din punctul meu de vedere (deși nu am fost prezentă), Iulia a avut o nuntă superbă, rafinată  și cu mult bun gust..a pus suflet în organizarea ei și a fost atentă până la cel mai mic detaliu.

      Fiecare fată visează la nuntă încă din copilărie.. ne închipuim cadre superbe, locații maritime, pajiști înverzite, rochie de prințesă, poate o slujbă în aer liber, un restaurant luxos și fotografii cei mai renumiți! Da, este foarte frumos să visezi însă atunci când te vezi pusă în fața faptului împlinit, realizezi că sunt extrem de multe detalii ce trebuiesc luate în considerare!  Ce ne facem totuși când marea este la mii de km depărtare, data la care visam este în post sau un membru al familei este indisponibil, rochia de prințesă nu ne avantajează de niciun fel iar fotograful pe care ni-l dorim atât de mult costă 1000 de euro? Ei bine, eu am învățat că nunta reprezintă un mare compromis ce implică o multitudine de alegeri, de cele mai multe ori foarte dificile, dar este în același timp un prilej foarte bun de a interacționa cu membrii familei 

      Așadar trecem peste cererea în căsătorie, moment foarte important și emoționant în același timp și ajungem să fim puși față în față cu decizii importante legate de un eveniment la care visam de când ne știm. Primul detaliu: data nunții. Să fie primăvara, când natura prinde viață, să fie vara, atunci când vremea va fi superbă și soarele va străluci cel mai tare sau de ce nu chiar toamna, când natura își schimbă culoarea iar temperaturile se mai potolesc. În ceea ce mă privește, data nunții a fost stabilită împreună cu familia, ținând cont de disponibilitatea fiecărui membru. Astfel s-a ajuns la concluzia că data de 6 octombrie 2012 ar fi cea mai potrivită. Pentru noi 6 are o simbolistică aparte și ne-am bucurat foarte mult că a picat fix într-o zi de sâmbătă! Un detaliu foarte important atunci când stabiliți data nunții, este ca totul să fie planificat cu cel puțin un an înainte, pentru a găsi disponibilă sala, biserica, fotograful, cameramanul, formația, etc.

     Acum că data este stabilită, urmează o imensă bătaie de cap și anume locația! În postarea viitoare "Wedding Related" vă voi vorbi despre locația de nuntă!

   Ce părere aveți despre acest timp de postare? Aveți în plan organizarea unei nunți (a voastră sau a cuiva drag)? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena