Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, februarie 11, 2012

Huge Haul- Ce am mai cumparat/primit

În ultimul timp m-am răsfățat cu multe bunătăți despre care abia aștept să vă vorbesc!

De la Makeup-Shop am cumpărat trusa Monaco de la Sleek și setul de oje de la Beauty UK West End Girl! De la Mineral Hygiencs am primit 4 fonduri de ten minerale, o pudră translucidă, un bronzer, un kabuki absolut superb și o ciocolățică mică și cute!(how cool is that?) 

 De la Laura am primit fondul de ten de la Makeup Atelier pe care l-am câștigat la giveaway-ul de pe blogul ei. Pot să vă zic doar că este cel mai bun fond de ten care s-a fabricat vreodată:))) abia aștept să vă vorbesc despre el. De asemenea, am primit și buffer-ul de la Sigma care îmi place foarte mult! 


 De la Makeup Online și Carespot am primit un colet imens cu o mulțime de bunătăți (Șampon Bio pentru păr normal, fin, Spray bio termoprotector pentru volum, ambele de la Schwarzkopf, două truse de farduri de la Maybelline, mascara Volume Express de la Maybelline, ruj Color Sensational de la Maybelline, ojă Forver Strong și Colorama Maybelline, creion de buze roșu tot Maybelline, Anticearcăn L'Oreal Touche Magique, Gloss Color Sensational Maybelline, Contour Khol L'Oreal, Fond de ten Dream Matte Mouse și pudră Affinitone de la Maybelline). 

Am incerecat o parte din produse și pot să vă zic că am descoperit câteva must-have-uri:)) (voi scrie despre fiecare în parte, așa că fiți pe fază:D) 


  Și nu în ultimul rând am primit și comanda de la Oriflame, cam săracă de data asta dar deja aveam tot ce îmi trebuia. Este vorba despre o cremă de mâini pe care o iubesc! E micuță, hidratantă, cu un miros ok:) 


 Ce vă tentează cel mai mult? Despre ce ați vrea să scriu prima dată? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena