Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, ianuarie 10, 2012

Sleek Oh So Special& Rose Gold blush

       În ultimul timp nu am mai cumpărat prea multe cosmetice fiindcă am considerat că am suficiente dar cum să mă abțin când toate minunățiile colorate îmi fac mereu cu ochiul? Paleta Oh so Special mi-o doream mai mult pentru că a fost mare vâlvă în jurul ei. Toată lumea și-o dorea și eu clar nu puteam să fiu mai prejos:)) sincer, de când am paletele de la Sleek, fardurile mele de la Nyx au fost extrem de neglijate și nu pentru că îmi displac ci pentru că m-am plictisit de ele:D.

       În primul rând, fadurile de la Sleek au devenit preferatele mele pentru că au niște culori sidefate incredibile, deosebite că și nuanță dar ca și grad de pigmentare! Sunt cremoase, se blenduiesc ușor și sunt ideale pentru a realiza atât un machiaj simplu, cât și unul mai sofisticat, de seară. Ador atât ambalajul, se vede că este calitaiv, elegant și stilat dar și striațiile pastilutei. Faptul că au și denumiri, le face parcă și mai speciale!

      Aceasta este cea de-a patra paletă de la Sleek pe care o dețin (restul le puteți vedea aici) și îmi mai doresc momentan Storm și Original.


 Prețul paletei este de 36 lei și poate fi achiziționată de aici.        Bineînțeles nu m-am putut abține nici de la această minunăție de blush, Rose Gold tot de la Sleek. Este o roz-coral cu particule aurii care rezistă foarte bine. Se situează pe primul loc în topul blush-urilor mele preferate! Cutia este mică și drăgălașă, le fel de rezistentă precum cea a fardurilor! Mai jos aveți și un swatch făcut pe obraz. Din păcate nu se observă foarte bine particulele aurii, însă foarte evidente sunt atunci când mișc fața. De asemnea, atunci când folosesc acest blush nici nu mai am nevoie de iluminator! 
 Blush-ul costă 30 lei și poate fi achiziționat de aici.  Îmi doresc foarte mult să îmi cumpăr anticearcanul lichid și pudra iluminatoare, ambele de la Sleek. Le-am testat și sunt super!

Voi ați mai încercat și altceva de la Sleek în afară de binecunoscutele farduri? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena