Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, ianuarie 05, 2012

Review- Apidermaliv creme pentru calcaie si balsam de buze


Am revenit cu review-ul celorlalte produse primite spre testare de la Complex Apicol Veceslav Harnaj (primul review la crema de față și la mască îl găsiți aici.)

Am primit două creme pentru călcâie, una cu ulei de măsline unt de shea și propolis, iar cealaltă cu ulei de măsline unt de shea și ulei esențial de mentă. Ambele conțin 95% ingrediente de origine naturală!!!


 Ei bine, prima nu am prea folosit-o din cauza mirosului prea pueternic și înțepător. Mi se pare că miroase a măsline pisate:D Cea de-a doua însă o ador! Are un miros ușor dulceag de miere, combinat cu aromă răcoritoare de mentă! Nu se putea o potrivire mai bună în ceea ce privește mirosul. Are o textură foarte densă, se întinde destul de greu însă emoliaza intens.


 TIP:
Iată cum vă recomand eu să aveți piciorușe foarte fine și moi:
înainte de culcare țineți-le în apă fierbinte ceva timp, masați călcâiele cu o piatră ponce, aplicați crema și neapărat o pereche de șosete din bumbac! Dimineața vă veți trezi cu picioare ca de bebeluș:X 


Fiecare recpient are 50 ml, însă se consumă extrem de greu datorită densității, iar prețul este de 8,33 lei.Apidermaliv balsam de buze cu lăptișor de matcă, ulei de măsline și miere

Acesta este produsul pe care îl iubesc cel mai mult! Are un miors incredibil de citrice (lămâie combinată cu portocală, însă mă duce cu gândul și la ceaisul de tei cu miere și lămâie) dar și un gust dulceag (am întâlnit balsamuri de buze amărui:|).
Lasă buzele extrem de moi și catifelate INSTANT și conferă un luciu delicat. Tubulețul este tare drăgălaș însă cred că ar mai trebui lucrat la aplicator, seamănă puțin cu cel al unui unguent. Recomand cu mare drag acest produs oricărei persoane cu buzele crăpate și uscate! Costă doar 6,32 de lei și are 10 ml.  Iată și primul review de anul acesta! Încă nu pot să cred că suntem în 2012!


 Huuugs >:D< 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena