Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, ianuarie 23, 2012

H&M cosmetics goodies

 Am primit de Crăciun un cadouaș foarte draguț de la Andra, cu ocazia evenimentului organizat de bloggerițe și anume "Secret Santa". Ideea era să trimitem și să primim câte un cadouaș cu ocazia Crăciunului, neștiind de la cine primim până când coletul nu intra în posesia noastră. Surpriza a fost și mai mare, întrucât la expeditor era scris "Moș Crăciun". Am primit un cadou pe placul meu, accesorii superbe pe care le port cu mare drag (colierul e de-a dreptul divin, scoate orice ținută din anonimat!) și bineînțeles cosmetice, my love! Andra m-a nimerit cu un brand pe care îl iubesc, și anume H&M  ale cărui cosmetice îmi erau foarte puțin cunoscute! 


Trusă H&M Minnie Kisses

Ador această trusă de farduri! Culorile sunt extrem de cremoase, sidefate, se aplică ușor și rezistă foarte bine! Este excepțională pentru machiajele light, de zi! Îmi plac absolut toate culorile iar amablajul mi se pare foarte cute!


  (din păcate am omis să swatch-uiesc culoarea mov-~click pe poză  pentru mărire~)  Balsam de buze H&M Vanilla Cream

 Îmi place absolut tot la acest balsam! Ambalajul adorbail, mirosul delicos de vanilie, gramajul (12 grame, e huge!!) și nu în ultimul rând conținutul. Atunci când îl aplic, parcă se topește în contact cu degetul, nu este nevoie să insist prea mult! Lasă buzele ușor lucioase însă nu hidratează foarte mult, este ideal pentru aspect și miros! 

Îi mulțumesc încă o dată Andrei pentru cadoul frumos, mi-a făcut o surpriză foarte plăcută!

Voi ați încercat produsele cosmetice de la H&M?

Pupici:*

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena