Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, ianuarie 31, 2012

Frumusete la superlativ!

      După părerea mea, fiecare persoană are un ideal în ceea ce privește frumusețea. E clar, gusturile nu se discută. Nu o dată mi s-a întâmplat ca o persoană să fie extrem de admirată de cei din jur iar mie să îmi displacă total, sau invers. M-am gândit să va arăt ceea ce consider eu frumusețe la superlativ.

      Ei bine, îmi plac trăsăturile fine, inocente care emană naturalețe și puritate. Cred că este suficient ca o persoană să aibă acel ceva făcând-te astfel să o iubești din toate punctele de vedere, și să treci peste pragurile perfecțiunii. 


Amanda Seyfriend

 Întruchipează perfect prototipul femeii copil. Este incocenta și gingașă, cu un chip angelic! 


 Antonia

 Este singura persoană publică din România la care m-am raportat deoarece consider că este unica ce merită acest statut, de femeie frumoasă la superlativ! Efectiv nu îi găsesc niciun defect, are o frumusețe ieșită din comun, după părerea mea. 


Blake Lively

 Văzând acesta poză mi-a venit și ideea articolului. Mi se pare că emană frumusețe și sex-appeal prin toți porii! 


Brittany Murphy

Și răposata Brittany Murphy se află  în topul preferințelor mele. Avea un zâmbet de milioane și un farmec aparte. Am suferit enorm la auzul tristei vești:( Cred că i-am urmărit ulterior toate filmele și în toate am admirat-o! 


Dakota Fanning

 Probabil că toată lumea o știe ca fiind pustoica dulce din filmele anilor 2000. Încă de atunci o admirăm și mi se părea de o drăgălășenie ieșită din comun. Nici acum că a crescut nu este mai prejos! 


 Kate Hudson

 Este fără doar și poate femeia fatală ce emană încredere și senzulalitate! 


Leighton Meester

 Cred că rolul sau din Gossip Girl m-a făcut să o apreciez atât de mult! Are un zâmbet drăgălaș și mult sex-appeal. 


Nina Dobrev

 Trupul firav ca tras prin inel, chipul gingaș și privirea pătrunzătoare m-au făcut să o îndrăgesc enorm pe Nina și să îi atest frumusețea! Ce au în comun toate aceste femei? Ei bine, cred că v-ați putut da seama că îmi plac trăsăturile fine, copilăroase și inocente. Nu îmi place frumusețea artificială, formele ieșite din comun ci naturalețea și gingășia unui look radiant!


 În ceea ce privește frumusețea, voi aveți vreun anumit ideal?  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena