Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, ianuarie 28, 2012

Cherry Culture Haul & Robotic Manicure

      În ultimul timp am dezvoltat o imensă pasiune pentru oje! Dacă acum câteva luni aveam 2-3 oje, pe care nici nu le prea foloseam deoarece obișnuiam să mă dau doar cu lac incolor, în ultimul timp am ajuns la un număr impresionant (pentru mine) de 40 de oje!!! Nu dețin oje de la multe branduri, majoritatea sunt de la de la Nyx, Avon și Flormar !

      Cele de la Nyx sunt absolut divine! În primul rând au niște combinații sclipicioase superbe și destul de rar întâlnite! Au un număr imens de culori și texturi iar prețul e chiar mic (aproximativ 2$ pe site, iar cu tot cu transport ajunge cam 4$ o ojă). Rezistența este foarte bună ~3-4 zile~, din două straturi se acoperă foarte bine unghia iar ambalajul mi se parte extrem de drăguț, simplu și elegant. Un alt lucru care de multe ori m-a influențat în decizia de cumpărare a unei oje a reprezentat denumirea! Deci nu știu ce PR sau content writer au avut dar ojele au niște denumiri de te face să le cumperi instant! O ojă verde nu se numește green, ci Alaskan Wild! Deja mă gândesc la sălbăticia din Alaska, la verde închis, rece, la o savană întunecoasă! Practic, denumirile produselor sunt făcute să asociezi o stare, o emoție cu produsul repectiv, iar americanii sunt adevărați specialiști în PR.


      La ultima comandă de pe Cherry culture mi-am ales cu greu 9 oje deoarece erau atât de multe și frumoase încât m-am gândit și răzgândit de muulte ori! De la stânga la drepata: 


 Royal Purple, Dorothy, Robotic, Golden Lavender,Sea of Cortez


Alaskan Wild, Carnival, Indigo blue, Woman Pentru astăzi am ales o culoare închisă, și anume nuanța Robotic. Este un negru cu irizații turquoise, sau mai bine zis un sclipici extrem de fin, care nu se simte la suprafața unghiei! 

 Vor urma swatch-uri la toate ojele și nu le-am uitat nici pe cele de la Avon!

Aceste produse pot fi achiziționate de pe Cherry culture. Comanda a venit în aproximativ o lună și o săptămână! De obicei vine în trei saptamanai însă i-am iertat, dat fiind perioada sărbătorilor de iarnă!

 În acest weekend va urma și un giveaway tare drăguț, fiți pe fază! 


1 comentarii:

alina eugenia spunea...

 si coletul de unde se ridica? de la posta sau de la vama???

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena