Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

joi, ianuarie 12, 2012

Beauty UK lip lust& lipstick swatch

      Astăzi am să vă vorbesc despre trei produse de buze ce aparțin unui brand care l-am descoperit de curând, și anume Beauty UK.

      Voi începe cu lip lust-urile care sunt o combinație dintre un ruj lichid și un gloss. Sunt ceva mai light decât rujurile lichide, însă mult mai dense decât gloss-urile obișnuite. Un aspect foarte important de precizat este că nu sunt absolut deloc lipicioase!!! Au un aplicator foarte ușor de folosit care îmi place la nebunie și un miros ușor dulceag, clasic aș putea spune. Nuanțele pe care le am sunt Date Night, un roz nude ușor lucios care merge perfect cu un machiaj mai puternic la ochi și Envy, un roz-mov cu particule de sclipici care se potrivește perfect pentru seară!


 Prețul unui lip lust este de 17 lei și poate fi achiziționat de aici Date Night


Envy


      Rujul  nuanța In the buff este foarte cremos, hidratant și extrem de pigmentat! Are un miros ușor mentolat însă nu are efect de volum, nu pișcă sau înțeapă! Rezistența sa m-a uitmit, nu mă așteptăm să reziste atât de bine pe buze! Chiar îmi doresc să încerc și alte nuanțe! Căpăcelul colorat este detașabil iar acolo se află gloss! Chiar m-am mirat deoarece la rujurile pe care le mai aveam în această formulă (cele de la Nyx de exemplu) în acel compartiment este cauciuc. Aș putea spune că această nuanță seamănă destul de mult cu Fig de la Nyx.

Prețul unui ruj este de 19 lei și poate fi achiziționat de aiciIn The Buff
Swatch la mini-gloss


Un swatch de ansamblu:D


 În concluzie, pot spune că sunt extrem de mulțumită de produsele de buze de la Beauty UK și le recomand cu mare drag!

 Voi ați încercat vreun produs de la Beauty UK? Ce părere aveți despre acestea? 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena