Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, decembrie 24, 2011

Birthday Giveaway- Castiga o trusa de pensule Elemental Esthetics

 În ianuarie este ziua mea de două ori:D O dată pe 4, ziua de naștere, și bineînțeles de Sfântul Ioan, pe 7. Așa că m-am gândit să sărbătoresc împreună cu voi, organizând acest giveaway în colaborare cu Makeup-Shop. M-am gândit la un premiu mai deosebit; știu că sunteți iubitoare de pensule, așa că ce putea fi mai potrivit decât o trusă de 15 pensule din păr natural de la Elemental Esthetics!. Eu o am și nu știu ce m-aș face fără ea! Puteți găsi și un review aici.  


 Regulile sunt următoarele: 


  • să mă urmăriţi prin GFC (este căsuţa din partea dreaptă a paginii);


  • să dați share la giveaway pe pagina voastră de facebook;
 (copiați linkul http://ionnysworld.blogspot.com/2011/12/birthday-giveaway-castiga-o-trusa-de.html  pe profiul de facebook, având grijă că postul respectiv să fie public, pentru că eu să îl pot vizualiza)

  • să  vă creaţi cont pe siteul partener Makeup Shop aici.


După ce aţi urmat aceşti paşi, completaţi formularul de mai jos.Concursul se desfaşoară în perioada 24 decembrie 2011- 10 ianuarie 2012, câştigătoarea va fi aleasă cu ajutorul random.org şi va fi rugată să îmi trimită un e-mail într-un interval de 48 de ore de la afişarea rezultatelor! Participarea la acest giveaway reprezintă cadoul vostru pentru mine:D 

SUCCES!!!
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena