Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

luni, noiembrie 28, 2011

Tag: Top 5 sub 20


 Drăguța de Andreea m-a taguit și pe mine:P. Eu am foarte multe produse chiar foarte bune ce costă mai puțin de 20 de lei așa că mi-a fost destul de greu să aleg. So, here they are:D


 1. Advance Techniques Dry Ends Serum. Îmi place mult acest produs, îl folosesc aproape zilnic și îmi lasă părul foarte moale și plăcut la atingere. Are de asemenea și un miros tare plăcut! Prețul este de aproximativ 12-15 lei, la ofertă în cataloagele Avon. 

 2. E.l.f. pudră ilumintoare " Luminance". Este un highlighter foarte mult, la un preț prea mic pentru calitatea sa, doar 8 lei.

  3. Oriflame Oxygen Boost Foundation- un fond bunicel, cu acoperire medie ce nu se strânge, tenul nu îmi lucește deci e chiar ok! Prețul este de aproximativ 20 lei.


4. Oriflame cutiuța cu minuni, aromă de ciocolată. Abia ce am cumpărat-o, are un miros delicios, îmi vine să o mămânc! Preț: aproximativ 7 lei.  5. Creioanele Supershock de la Avon. Cele mai bune creioane de ochi EVER! Îmi doresc să existe cât mai multe nuanțe, cred că pe toate le-aș cumpăra! Preț: aproximativ 13 lei. 

Tag-ul merge mai departe catre: Aurora, Lavinia, Laura, Simona, și Gya.

Pupici my dears!0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena