Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

sâmbătă, noiembrie 26, 2011

Oriflame Swedish SPA cremă anticelulitică

Eu sunt o mare consumatore de creme anticelulitice. Am testat produse de acest gen de la diverse branduri cu texturi, mirosuri chiar și efecte diferite. În ceea ce privește această cremă, pot spune că sunt la al doilea recipient, atât de mult îmi place! Rezultatele în ceea ce privește celulita sunt foarte greu de contorizat indiferent de crema folosită deoarece pentru a o combate e nevoie de mult mai mult decât un simplu produs și cred că știți și voi acest lucru (dietă, sport, masaj). 
  
 Ce îmi place la această cremă: 
  
  • mirosul- are o aroma orientală extrem de relaxantă și îmi face plăcere de fiecare dată să o aplic, indiferent de momentul zile. Sunt unele creme cu un miors foarte greoi și intelepator care se transmite și hainelor, astfel încât nu poți pleca din casă după ce ai folosit-o. 
  • textura- are o consistență de gel, puțin mai lichidă decât o cremă obișnuită care se aplică cu mare ușurință. 
  • ambalajul- fiind la tub, este foarte ușur de folosit și de dozat. 
  • efectul- deși după aplicare pielea rămâne puțin lipicioasă, în aproximativ două minute devine extrem de catifelată, fermă și fină!  
  • senzația- contrar altor creme de acest gen, aceasta nu pișcă, ustură sau înroșește pielea însă lasă inițial o senzație de ușoară răcoare ce se diminuează în câteva minute. Îmi place că o pot folosi și dimineața când plec de acasă și nu trebuie să îndur niciun fel de furnicături sau alte senzații neplăcute. 
  • prețul- costă 17 lei în broșura Oriflame pentru o cantitate de 200 ml, ceea ce mie mi se pare o afecere foarte bună. 

 Ce spune producătorul: 


O cremă aromată, care netezeşte şi conferă fermitate, acţionând asupra aspectului de "coajă de portocală" a pielii. Conţine cafeină, cu efect de diminuare a celulitei, ulei de ghimbir energizant şi complexul Hydracare+, care tonifiază şi hidratează. 200  ml

INGREDIENTE:

 Nu mă pot pronunța exact dacă are efect sau nu asupra celulitei deoarece am folosit mai multe creme de acest tip și am început să merg la sală, însă o recomand pentru efectul excepțional de catifelare a pielii și pentru mirosul încântător! 
  
 Pupici:* 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena