Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

miercuri, octombrie 26, 2011

Omega 3 pentru inima


 Omega 3 mai este și supranumit "doctorul inimii". A căpătat această denumire datorită faptului că este un aliat de nadejdie în lupta cu bolile cardio-vasculare. 
  
 Cel mai mare beneficiu pe care acest acid gras îl are este fără doar și poate scăderea colesterolului și îmbunătățirea ritmului cardiac și a circulației sangvine. 


  
 Eu am făcut acum ceva timp un test pentru a mi se verifica procentul de grăsime din corp. Mare mi-a fost mirarea când mi-a ieșit extrem de ridicat, având în vedere că am o structură a corpului destul de musculoasă, am făcut mult sport și încă mai fac, mănânc multe fructe și nu mă omor după carne. Rapsunsul nu l-am aflat nici până acum însă tind să cred că e din cauza faptului că beau o cantitatea infimă de apă (nici nu îmi place apa și nici nu suport să folosesc toaletele publice). Pe de altă parte ar putea fi și o problemă ereditară, iar corpul meu este posibil să fie predispus la asimilarea colesterolului. După ce voi termina tratamentul pe care l-am început cu Omega 3 ulei pur de pește sunt foarte curioasă să văd rezultatele unor teste care să-mi arată procentul de grăsime din corp (promit că voi încerca să beau mai multă apă..:-s ) 
  
 Așadar, beneficiile pe care Omega 3 le are asupra inimii sunt: 
  

  •  se evită bolile de inimă;
  •  circulația cardiovasculară va fi îmbunătățită; 
  •  trigliceridele, colesterolul și hipertensiunea vor fi normalizate.

  
 Voi ați avut până acum probleme cu inima sau ați avut colesterolul mărit? Ce soluții ați găsit în acest caz?  


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena