Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

marți, octombrie 11, 2011

Jovis Homemade Soaps Review


 După cum bine știți, am primit două săpunele tare drăguțe spre testare de la Ioana (Jovis Homemade Beauty) și după o lună de utilizare frecventă, pot împărtăși părerea mea despre ele.
 Ambrozia săpun 100% natural cu lapte de capră și gel de Aloe Vera 

 Având la bază lapte proaspăt de capră care are un ph asemănător cu cel al pielii umane, săpunul natural "Ambrozia - gel de Aloe Vera" este cremos și hidratant, curăță pielea delicat și o lasă moale și revitalizată.
 Gelul de Aloe Vera adăugat din belșug împrumută din proprietățile sale deosebite săpunului iar pudra de rozmarin și uleiul esențial de busuioc adaugă un plus de prospețime, făcând acest săpun potrivit pentru îngrijirea tenului normal, mixt și chiar gras sau acneic.
 Beneficiile gelului de Aloe Vera pentru piele:
 •  agent antiimbatranire 
 •  vindecă arsuri, zgârieturi, tăieturi, mâncărimi, acnee și alte afecțiuni ale pielii 
 •  antiinflamator 
 •  tonic 
 •  hidratant 
 •  antiseptic 
 •  regenerator 
 Hidratant, calmând și regenerator, "Ambrozia - gel de Aloe Vera" este o alegere rafinată pentru îngrijirea pielii tale.
 
 Ingrediente: uleiuri și unturi vegetale saponificate (măsline, cocos, cacao, sâmburi de struguri, ricin), lapte de capră, gel de aloe vera, pudră de rozmarin, ulei esențial de busuioc.
   Gramaj: 90 A± 5 g. 

 Acest săpunel îl folosesc pentru față, după demachiere. Îmi place că tenul scârțâie după ce îl utilizez, dar simt nevoia de a aplica o cremă imediat deoarece are tendința de a usca puțin. Mirosul său e plăcut, natural, de plante. Face o spumă foarte fină și se consumă extrem de greu. 
Sofia baby soap cu musețel și gălbenele 

 "Sofia Baby Soap" este un săpun natural extrem de blând, conceput cu gândul la pielea delicată a bebelușilor, sau pentru cei care își doresc o piele fină ca de bebeluș.Astfel, acest săpun se potrivește de minute pentru îngrijirea pielii bebelușilor și copilașilor, tuturor tipurilor de ten dar în special tenului sensibil, matur sau uscat fiind minunat și pentru igiena intimă.

 Ingredientele deosebite care fac acest săpun ideal până și pentru cea mai sensibilă piele sunt:
 •  untul de shea 
 •  uleiul de gălbenele 
 •  uleiul de musețel 
 •  mierea 
 •  ceara de albine 

 Împreună oferă o hidratare intensă, calmează și ajută la vindecarea iritațiilor și altor afecțiuni ale pielii și au efect cicatrizant și regenerator.
 
 *Evitați contactul cu ochii! Produsul nu este de tip "fără lacrimi".

   Ingrediente:  ulei saponificat de măsline, ulei saponificat de cocos, infuzie de musețel și gălbenele, unt de shea, ulei de musețel, ulei de gălbenele, miere, ceară de albine.

 Gramaj: 100 g, A± 5 g. 

 L-am folosit o perioadă pentru corp, în loc de gel de duș. Nu am mai folosit săpun pe corp de foarte mulți ani și e puțin ciudată senzația. Mirosul este foarte discret, abia se simte. Nu usucă precum o fac celelalte săpunuri, însă eu personal prefer un gel de duș deoarece am pielea corpului foarte uscată. În schimb, pentru mâini mi se pare ideal! Curăță bine fără să usuce și se consumă extrem de greu! (abia  și-a modificat forma după o lună de utilizare).    Recomand săpunurile Jovis! Puteți găsi pe site o gamă foarte variatăƒ, de la conținut, formă  până la aromă. Prețul mi se pare foarte convenabil, doar 12,5 lei pentru 100 de grame de produs care se consumă extrem de greu!  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© 2011 Ionny's World, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena